Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ket ember nagyon vonzodik egymashoz-abbol mindenkeppen lesz valami?
Nagyon tetszik egy negyvenes pasi-nagyon vonzz,es tudom hogy en is öt.Nagyon sokat beszelgetünk,7 honapja folyamatosan e-mailezünk,volt öleles,es simogtas,de ne szol egy szot se hogy mit akar.Minden heten talalkozunk-Olyankor borzaszto zavarban van,es mindent elkövet hogy hozzamerjen,csak nem szol egy szot se.A dolgot bonyolitja hogy mindketten foglaltak vagyunk-az en hazassagom egy nagy nulla,ne all ki mellettem,nem tudja elfogadni hogy a gyerekünk beteg.
Az öve rendben van-szokott is a felesegeröl meselni.Gondolom a lelkiismerete visszatartja..de en se akarok mindent boritani.Nem is nyomulok,csak kedves vagyok vele-de ö is,es ö legalabb megert es vigasztal engem.Az ember meg ha tudja is hogy helytelen amit tesz-vagy amire gondol-ohatatlanul is arra huz ahol megertik.Nem tudom lesz-e valamikor valami,de ha nem probalom baratkent kezelni öt.Sajnos a gyermekemmel hetente jarunk hozza-nem tudom öt kikerülni.Sokat voltunk korhazban,akkor mindennap bejött hozzank a korterembe.
Nem.
Ebből max egy jó szex lesz. Ha pedig több, akkor két család is tönkre fog menni, ami nem lesz gáz csak a gyereknek, aki már így is beteg.
kémia, az kémia, a többi persze más tészta...
Te döntöd el, h egy lepedőakrobatikáért mit áldozol fel. Hisz elvileg az ő házassága oké, ergo nem fog veled maradni. Max szeretői státusz.
Más kérdés és lehet h nem is a topikhoz tartozik, de megkérdezhetem, h ha a házasságod egy nulla, miért vagytok még együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!