Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi a megoldás? És...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a megoldás? És lehet ez olyan még, mint régen?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy lassan másfél éve vagyok együtt a párommal. Imádom és szeretem ez tény. De párszor már megbántott, és csalódást okozott. Próbált bizonyítani, hogy valóban szeret és engem akar, ezért eljegyzett. De most megint történt egy apróság ami miatt eléggé elbizonytalanodtam. Nem tudok megbízni benne. Mindenféle hülyeség megfordul már a fejemben vele kapcsolatban. Nem tudom mit tehetnék, hogyan tudnék ezen javítani. Elhagyni nem szeretném illetve nem tudom, mert tényleg nagyon szeretem. Fogalmam sincs mi lenne a jó megoldás. De most így jelen pillanatban nekem nem jó. :S

2013. dec. 1. 17:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát akkor mondjuk szilveszterig. De szerintem teljesen mindegy, hogy milyen nap vagy hányadika van. Ha okot ad rá akkor nyugodtan tedd ki a szűrét. Sajnálom, hogy így alakult. Tényleg kevés esélyt látok rá, hogy rendeződjön a helyzet.
2013. dec. 1. 18:34
 12/16 A kérdező kommentje:
Tudod az a furcsa, hogy úgy érzem kezdek belenyugodni. De mégsem olyan könnyű. Belegondolni elég szörnyű...tehát ilyen kétes a dolog. Tényleg szeretem, és az anyukáját is, elég jóban vagyunk. A szüleim és a családom is elfogadta már. Olyan fura lenne szakítani vele. De nem tudom, hogy megbízhatok-e benne, hogy átver-e :S
2013. dec. 1. 18:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez érthető. Én is jóban voltam a volt barátnőm családjával de választanod kell, hogy őt vagy a családját szereted. Ez egy ilyen történet sajnos. És épp emiatt is mondtam, hogy még kell egy kis idő neked is. Holnapra ne akard eldönteni.
2013. dec. 1. 18:44
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsod! :)
2013. dec. 1. 18:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit, remélem, hogy ebből a helyzetből sikerül majd valamerre kimásznod :)
2013. dec. 1. 18:49
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát én is remélem :)
2013. dec. 1. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!