Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti járnátok egy aspergeres lánnyal?

"Nem." -mondta az 55%-os, aki folyton a nőket szidja, mert egy sem akar járni veleXD
Am nem kizáró ok.

Akkor az én szarkazmusomat nem nagyon értékelnéd xD
Szerintem egy aspergeres fiúval remekül el lennél.. Vagy kikészítenétek egymást :D

2 hónap köszönőviszonyra? szexig mennyi? :D
am láttam videókban aspergereseket (vagy autistákat?) és tök normálisnak tűntek, a lányok egész arik voltak

Igen.
Bár ez több tényezőtől függ.

ha a személyiséged nem üti az enyémet,nem zavarna.nekem is van pár nagyon jó és nagyon rossz tulajdonságom,idáig csomó olyan barátom volt,akit rajtam kívűl nem nagyon tudtak mások elviselni.szal ha tudom h ez a bajod elfogadnám és ugyan úgy arra lennék kíváncsi,h milyen ember vagy :)
ne foglalkozz vele,nyílván nem könnyű,de ha rendes,aranyos,jószívű lány vagy,biztos fogsz találni társat,barátokat,max kicsit nehezebben.de ha valakihez közel kerülsz érdemes elmondani,h tudja nem hülyíted,csak 1-2 gátat át kell törni.kitartást kislány ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!