Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? (bőv. Lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
13 (L) vok naon tetszik egy srác. ő 14. egy suliba járunk és a legjobb barátnőm megkérdezte tőle facebookon (tudtom nélkül) hogy 10-ből hányra pontoz. Erre ő azt mondta hogy én kicsi vok és nem fog engem pontozni... a folyoson mindig engem néz meg mindig köszön és most netom h mi van :(

2013. nov. 29. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:
nem akart kinos helyzetbe kerülni, és inkább azt mondta hogy túl fiatal vagy hozzá
2013. nov. 29. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem pontozott, mert pontosan tudta, hogy a barátnőd kapásból visszamondja majd neked.

Ha alacsony pontszámot írt volna, akkor megharagszol rá, ha közepeset, abból is csak arra tudsz következtetni, hogy annyira nagyon azért nem akar tőled semmi. Ha viszont mondjuk tíz pontot írt volna, akkor az úgy túl direkt lett volna.

A barátnőd egy igazi idióta, hogy ilyenekkel foglalkozik.

2013. nov. 29. 17:46
 3/3 anonim ***** válasza:
attól még tetszel neki hidd el... direkt hazudott.
2013. nov. 29. 18:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!