Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? (k. )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (k. )

Figyelt kérdés
A barátom megkért hogy feküdjek le vele,de én éretlennek érzem magam a szexhez. Azt mondta hogy nagyon óvatos lenne és nagyon lassan csinálná.DE nem akar védekezni merthogy "ugyse lennék terhes mert lassan csinálnánk és nem élvezne el".Szeretem és nemakarom hogy szakítson velem,de erre még nemvagyok felkészülve.Mit csinálja

2013. nov. 29. 12:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

1) ha nem vagy felkészülve, akkor ne

2) ha fel lennél rá készülve, védekezés nélkül soha senkivel! Ez nagyon fontos.

Olyan nincs, hogy nem esel teherbe, mert lassan/gyorsan/oldalról/ felülről/ menstruációkor/szoptatáskor/péntek 13-án, vagy bármikor nem lehetsz terhes. Aki szexel, az terhes lehet.

Arról nem beszélve, hogy a betegségek, fertőzések ellen is kell védekezni. Gondolom már egy gombát se szeretnél összeszedni.

Összefoglalva: szex, csak ha mindketten akarjátok, és akkor is minimum gumival.

2013. nov. 29. 12:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Én nem látok ebben semmi rosszat. Többi válaszoló, ti igen?
2013. nov. 29. 12:26
 3/10 anonim ***** válasza:

ha neki ez a feltétel a kapcsolatotok folytatásához, akkor egyébként se akart többet....

akár előnedvtől is teherbe lehet esni (persze nagyon kicsi az esélye, de ne te legyél az 1 ezrelék.

aztán mi ha, ha mégse tudja megállni, és későn kapja ki?

ha úgy érzed, mégis belemennél, akkor javaslom, hogy előbb a pettinggel kezdjétek, úgy is elég sok örömet lehet szerezni a másiknak+ jobban meg lehet ismerni, hogy a partnerednek mire van szüksége, mi az ami rendesen beindítja

2013. nov. 29. 12:27
 4/10 anonim válasza:
Egyszerűen mond meg neki, hogy nem. A lányok nagy százalékának ezért lesz szörnyű az első alkalom. Neked nem kell ezzel bizonyítanod SEMMIT. Azzal hogy vele vagy és szereted eleget bizonyítasz neki, az hogy mikor feküdjetek le csakis RAJTAD múlik. És olyan hogy nem védekeztek olyan egyszerűen NINCS!! Amint spermium jut a hüvelyedre onnantól kezdve terhes lehetsz. Mindegy a sebesség. Illetve az hogy nem élvezne el: már az előváladék tartalmaz spermiumokat. Könyörgöm az életedről van szó! Ezt nem hagyhatod! Hány éves vagy amúgy és mióta vagytok együtt?
2013. nov. 29. 12:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Még csak 1 hónapja és még csak 15 . NAGYON korainak tartom,de mittegyek ha egyszerűen szeretem?
2013. nov. 29. 12:32
 6/10 anonim ***** válasza:

#1-es vagyok újra, de itt azt ismételjük, hogy mondj nemet. Mondd, hogy még nem. Gyakorold otthon a tükör előtt. MÉG NEM.

Attól még szeretheted, jártok továbbra, is de szex még nem.

2013. nov. 29. 12:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Sajnos szerintem el fog hagyni,de majd túlélem valahogy.
2013. nov. 29. 12:46
 8/10 anonim ***** válasza:
menj bele előbb utóbb túl kell esned rajta,,,,,.....-----inkább előbb mint utóbb
2013. nov. 29. 13:19
 9/10 Emberek ***** válasza:

kedves előttem válaszoló. Te akkora suttyó vagy... Őmaga mondja,hogy éretlennek érzi magát. Akkor miért akarod, hogy mégis megtegye? Hogy elszarja a szexuális életét a jövőre nézve? Egy kicsit gondolkozzál már!

Kedves kérdező. Nem vagy semmiről sem lekésve. Szerintem ne tedd meg, főleg úgy, hogy semmi petting, csak bele a közepébe.. Hidd el jobban jársz, ha ezt most nem teszed meg. Ráérsz még bőven ezzel

2013. nov. 29. 13:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha ezért elhagy akkor nem igen kell bánni. 15 évesen szerelmesnek lenni, az nem is igazi szerelem, majd 10 év múlva megtudod. Ne menj bele hülyeségekbe. Ennyi idősen eleve nem kéne, főleg nem 1 hónap után.
2013. nov. 29. 15:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!