Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megunt volna? (15L)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megunt volna? (15L)

Figyelt kérdés

A barátomat egy éve ismerem, 3 hónapja járunk.

Sajnos csak kéthetente tudunk találkozni, de mindig hangoztatta, kimutatta, hogy szeret és annyira jó volt...

De újabban mintha csak egy haverja lennék, olyan általános dolgokról beszél, az együttlétek se olyanok, amilyennek indult.

Próbáltam, hogy adok neki valami kis ajándékot vagy hasonló, de csak szépen megköszönte és eltette.

Megunt volna? Èn még iszonyatosan szeretem...

15L (18F)

2013. nov. 28. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Beszélj vele erről.
2013. nov. 28. 21:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Mikor beszélni próbáltam, azt mondta ne mondjak ilyen butaságot, hiszen szeret.
2013. nov. 28. 21:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet ezt ennyiből megmondani sajnos. De a ti korotokban (főleg a srácéban) 2 hetente találkozni édeskevés, ez már szinte távkapcsolat, ennyi idő alatt bármi történhet. Ehhez képest pedig a 3 hónap járás nem sok.

Szerintem vele kéne beszélned, rákérdezni valahogy, mert az is lehet, hogy más területeken vannak problémái (tanulás, család). De előfordulhat, hogy csupán kicsit alábbhagyott az első lelkesedés, ami nem baj, ettől még lehet a kapcsolatotok ezután is szuper, sőt... (sajnos ez különböző embereknél különböző időben jön el, és gondolom te még az első fellángolásnál tartasz).

Szerintem a legjobb ha megkérdezed a barátodat, én láttam azért már évekig működő távkapcsolatot tizenéveseknél!

Sok sikert! 18L

2013. nov. 28. 21:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:))
2013. nov. 28. 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egy meghitt, nyugodt pillanatotokban hozd fel (és semmiképp se támadóan vagy nyafogva), mesélj őszintén a változásról amit érzel a kapcsolatotokban, hogy érezze a komolyságát. Igazából szerintem nem a válasza a lényeg, hanem a reakciója, abból mindent tudni fogsz!

2. voltam

2013. nov. 28. 21:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom megbeszélni vele rendesen:)
2013. nov. 28. 21:39
 7/7 anonim válasza:
Beszélni kell vele igen. DE amúgy a párkapcsolatok egy idő után elunalmasodnak. Picikét értéktelenek lesznek.. De 3 hónap az arra még nagyon kevés, hogy az amit írtam előforduljon. Érdekes a dolog, de hát nem tudsz mit tenni.
2013. nov. 28. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!