Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mindig befingik előttem és már egyáltalán nem vicces, de akkor is röhög rajta. Az még a kisebb gond, csak ne lenne olyan büdös. Mit mondjak neki?
Eddig eltűrtem, sőt eleinte viccnek fogtam fel, de mióta direkt befingott mellém már sokadjára onnantól kezdve kezdett elegem lenni, és még röhög is rajta. Lehet, hogy neki vicces, de én már rosszul vagyok, és olyan büdös is, hogy állandóan fingszag van a szobámban miatta. A húgom is azt hiszi, hogy én fingottam be, mikor bejön mindig mondja, hogy de fingszag van meg biztos befingottam. Pedig nem én csinálom. És eddig semmi bajom nem volt vele, de olyan undorító dolgokat csinál, böfög is előttem jó nagyokat, hogy már kiábrándító. Pedig csak 3 hónapja vagyok vele. És kb 1 hónapja csinálja már ezt, a fingorászós dolgokat is. Eddig tűrtem de elég volt. MErt ha nem röhögne rajta megérteném, hogy lehet rossz az emésztése.. dehogy direkt hozzám vágja, hogy bocs chilis babot ettem... na ez már több a sokknál számomra... ti mit tennétek? lehet nem is szeret csak a szex miatt van velem és ezért kezel így?
17/L
Én a páromnak azt mondtam, mikor látom rajta, hogy erőlködik, hogy visszatartsa: "Enged csak ki. Jöjjön ki aminek ki kell jönnie. Maximum ablakot nyitunk. :)"
Én nem dramatizálom túl. Galamb elengedés biológiailag tök természetes dolog. Engem sose zavart, ha barátnőm befing a takaró alá akár.
Mi van akkor, ha például eltöri a lábát, és otthon kell feküdnie. Te ápolnád szívesen gondolom. De akkor szarni is ott kell, felállni kimenni nem fog tudni. Akkor neked kell a szart is kiöntened a WC-be.
Komolyan... Nem értem még a saját korosztályom se...
23/F
Akkor biztos nem fog röhögni, ha azt mondod neki: TERHES VAGYOK
Próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!