Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy olyan fiúba akinek van barátnője. Mit tegyek? Többi lent

Figyelt kérdés

Szoval 8.-osok vagyunk és kb harmadik òta( bàr azt még nem lehet nagyon szerelemnek nevezni)szerelmes vagyok belé.

Tavaly összejött egy oszt.tàrsammal.ennek az volt a tőrténete h ez a làny az egyik legjpbb baràtnőm volt de ennek ellenére ràhajtott és összejött a fiuval.

Na szoval kb. 10 honapja vannak együtt de én egyszerűen nem tudok màsba szerelmes lenni.a fiu csomòszor viselkedik ugy mintha belem lenne szerelmes de szerintem ez nem igaz mert akkor mar szakitott volna.

Na szoval szerintetek mit tegyek? Hogyan tudnàm elfelejteni ha már szakitani nem fognak?

Csak értelmes vàlaszokat.

Köszi 14/l

2013. nov. 26. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Kopj le róla.
2013. nov. 26. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmit ne csinálj .
2013. nov. 26. 18:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindjárt ballagás, majd szétszéledtek.
2013. nov. 26. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:
maszti party nálam, csak most csak neked
2013. nov. 26. 19:09
 5/5 A kérdező kommentje:

utolso valaszolo.direkt kiirtam h csak értelmes vàlaszokat.

szerinted miert irtam ki??

azert mert ilyen valaszokra vagok kivancsi?

a többieknek meg köszönöm <3

2013. nov. 26. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!