Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye voltam és elrontottam mindent?
1 éve szakítottam a barátnőmmel, mert megütöttem és megijedtem magamtól, de 3 hónappal ezelőtt próbáltam vele beszélni, hogy kezdjük újra, mert nagyon szeretem őt még mindig. Ő ekkor 3 hónapnyi időt kért, hogy átgondolja. Megadtam neki. Azt mondja hogy én avgyok neki az igazi de kell idő mire felépíti a bizalmat újra. Mégis azt érzem, hogy játszik velem, hogy elhanyagol. Szerintetek? Ha nagyon-nagyon szerelmesek lennétek ti is ezt tennétek?
25/F
Úgy hogy elengedem, abban bízva, hogy boldogabb lesz így.
Majd ismerkedek más lányokkal.
Nálam a türelmi idő az egyenlő az "ajtón kisétálással". Ha akkor lelépek tőle, látni fogom, hogy mit gondol valójában, mikor úgy érzi, hogy elveszíthet.
2-es vagyok. Nőt szándékosan akkor sem ütünk meg, maximum akkor ha az életünket védjük. A férfiak egyenlő esélyekkel indulnak, az esetek 99%-ában rajtuk múlik, hogy mit kezdenek magukkal, a nőknek pedig szinte leküzdhetetlen hátrányuk van.
De én is elítélek minden férfit/nőt aki a gyengébbekkel kezd ki.
#2 #7-es
Akkor te nem találkoztál harcművész csajjal... Mind1 milyen erős/izmos vagy, úgy földhöz vág, hogy nézel 2-t...
Nekem majdnem kitörte a karom vállból. :) Simán sportos nem izmos lányról beszélek.
,,maximum akkor ha az életünket védjük"
az átlag csajokról beszélek
küzdősportolok és nekem is van 1-2 lány ismerősöm akik elvernék a legtöbb srácot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!