Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki szerint megcsalás? És...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szerint megcsalás? És lehet e suliba ilyet tenni? (részletek lent)

Figyelt kérdés
A barátnőm azt mondta olyan újonc szívatás lehet a sulijába ahova fog tovább menni, hogy meg kell csókoljon valakit.. De ha nem teszi meg levetkőztetik szívatásból amit tutira nem engedhetnek meg egy iskolában! De ő meg azt mondta megteszi a csókot mert muszáj de ne aggódjak nem viszonozza úgy mint az én esetemben.. De aki szereti a párját csókba soha nem megy bele se semmi olyan durva dologba ami megcsalással egyenlő nem de? Kérlek segítsetek mit mondjak neki vagy hogy beszéljem ezt meg vele?? Mert kiakadós típus..

2013. nov. 20. 15:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden szívatás alól ki lehet bújni... szóval nem kell ez a kamu duma, hogy muszáj..
2013. nov. 20. 15:36
 2/7 anonim válasza:
Szerintem akkor megcsalás, ha szívesen csinálja mással csókot. Amúgy meg milyen gyopár iskolában csinálnak ilyet? Középiskola?
2013. nov. 20. 15:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondom.. Nem kell a hülye duma.. És igen középsuli..
2013. nov. 20. 15:41
 4/7 anonim ***** válasza:
én tuti nem csókolnék meg egy gyökér parasztot sem, csak mert feljebb jár pár osztállyal és szívatni támadt kedve, ha van barátom, ha nincs. arra meg nem kötelezhet senki, hogy vetkőzzek le, és ha egy ujjal is hozzámérne, úgy tökön rúgnám, hogy a heréi körmérkőzést játszanának a bennmaradásért. szerintem a barátnőd flörtölgetni akar pasikkal, és a szívatás csak egy jó kibúvó, hogy ne kelljen megcsalásnak nevezni.
2013. nov. 20. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy ha megcsókolja, akár kötelező, akár nem, szakítasz vele. (Mert az 100%, hogy ilyen nincsen, hogy muszáj valakit megcsókolnia, mert különben levetkőztetik. Úristen...)
2013. nov. 20. 15:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Jesszus! Dehogy vetkőztetik le! Ilyen nem létezik. Ha ezt bárhol megtehetnék,komoly baja lenne belőle az iskolának.

A barátnőd vagy nagyon butus,vagy nagyon kamus...

2013. nov. 20. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:
még jó hogy nem a lompit vágják be neki
2013. nov. 20. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!