Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha kérhetnétek 3 dolgot a barátnőtöktöl, mi lenne az?
Figyelt kérdés
2013. nov. 19. 22:40
1/7 Noydra válasza:
1. Ne változzon meg
2. Nyerje meg az 5ös lottót
3. Ne változzon meg
2/7 anonim válasza:
Ne legyen hülye
Ne legyen egy cafka semmitérő Riba"nc
őszintén szeressen
3/7 anonim válasza:
Nincs olyan,amit ne kérhetnék tőle.
4/7 A kérdező kommentje:
Én itt tárgyilagos dolgokra gondoltam! Pl. Egy szexi kép vagy valami ilyesmi! :D
2013. nov. 19. 22:48
5/7 Noydra válasza:
Ilyen téren bármit bármennyiszer kérhetek , szóval felesleges azon filóznom, hogy melyik legyen a 3 legjobb, ne haragudj :D
6/7 anonim válasza:
Én ismerem a férjem, és nem 3 dolgot kérne, csak 1et. Hogy láthasson engem egy másik lánnyal...
Mivel nulla a leszbikus hajlamom, így ezt a kérését nem tudnám teljesíteni, de tudom, hogy ezt kérné. (ő ezt nem tartja megcsalásnak) Én igen.
27/N
7/7 anonim válasza:
1. Ne változzon meg
2. Legyen mindig boldog
3. Mindig a szívére hallgasson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!