Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tegyem túl magam rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam rajta?

Figyelt kérdés

Exem átvert, hazudott és kihasznált mégsem bírom tovább lépni.

Én szakítottam, de nagyon fájt, nem ezt akartam, de nem bírtam már így, állandóan stresszben. Régen mosolygós, vidám lány voltam, mellette meg állandóan ideges és depis.

Elhanyagolt és hazudozott, nem akartam, hogy még azt is ő mondja ki, hogy vége, hiszen így is eléggé megalázott.

Nem vagyok már szerelmes, ő 2 héttel azután, hogy hozzám sírta volna vissza magát, összejött egy régi haverjával.

De még most sem tudom megállni, hogy rá nézzek a facebook profiljára néha (ami után pedig csak rosszabbul érzem magam, ha látom, hogy "mennyire szereti" az új barátnőjét), vagy ha olyan helyen járok a városban, ahol együtt voltunk ne jutna eszembe és ne gyűlnének könnyek a szemembe...

Ő volt az első szerelmem, az első barátom, azért ilyen nehéz? Jobb lesz majd?

Neki nem fájt? Hiszen én szakítottam. Vagy lehet, hogy erre várt?

2013. nov. 19. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Elcsépelt duma, de idővel tényleg jobb lesz. Elfelejteni nem fogod, nem is kell. Azzal meg ne foglalkozz, hogy neki fáj-e. Magaddal foglalkozz :)
2013. nov. 19. 21:35
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
Nyughass már, és fogd már vissza a féltékenykedésedet, te nő. Te az új nő vagy, és fuldoklasz. Tök egyértelmű, a meséden túl.
2013. nov. 19. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:
28%
Annyira égőő már a női nem nevében amit művelsz, hogy arra szavak nincsenek.Na meg unalmas is.
2013. nov. 19. 21:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Olyan sok hazugság kiderült azóta, annyi minden meg tudtam és neki erről fogalma sincs. Hogy fogom így lezárni? Annyi mindent nem beszéltünk meg...
2013. nov. 19. 21:39
 5/8 anonim ***** válasza:
35%

Hagyd már abba. Mindenki tisztában van azzal, hogy te csak a szamár vagy/voltál/leszel.

Evvan.

2013. nov. 19. 21:41
 6/8 anonim válasza:

Jobb lesz. Sztm tiltsd le a postjait az üzenőfaladról, felesleges állandóan nézegetni és saját magadat hergelni, hogy ő éppen mit csinál. Ne azzal foglalkozz.

És ne ess kétségbe, tudd, hogy másokkal is előfordult az ilyen. Az elején persze, hogy fáj, és biztos, hogy nehezebb is így lezárni a kapcsolatot. Az, hogy most még keseregsz miatta, sztm természetes, nem baj, ha megsiratja az ilyet az ember, de azért ne süllyedj el ebben a mélabúságban.:)

2013. nov. 19. 22:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Tiltsd le vagy szedd le az ismerőseid közül, mert anélkül nem fogod könnyen túl tenni magad rajta. Ezt tapasztalatból mondom. Csináld!

Kezdj bele valami újba, kezd el sportolni, keress egy új hobbit, beszélgess új emberekkel. Hidd el, hogy ki fog még sütni a nap! :)

2013. nov. 19. 23:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Szóról szóra ugyanebben a helyzetben vagyok én is emiatt szakitottam. De majd idővel tényleg könnyebb lesz. Én is letiltottam de sajnos ettol az emléke még megmarad. Nekem sokat segített az ismerkedés egy új hobbi..Kitartást.
2013. nov. 20. 04:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!