Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm bevallotta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm bevallotta, hogy csak barátként tekint rám, de nagyon szeretjük egymást. Mit tegyek? Mit mondjak Neki?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel voltunk együtt 3 évig. Boldogok voltunk, bár nagyon fiatalon jöttünk össze és sok butaságot csináltam amiket nem lett volna szabad, és felgyülemlett mindkettőnkben rentgeteg dolog amit nem tudtunk megbeszélni, így idén nyár elején szétmentünk. Mindketten szerettük egymást a nyáron is végig, csak Ő nem akart ismét belevágni a kapcsolatba egészen őszig. Akkor megint összejöttünk, és most vagyunk majdnem 2 hónapja együtt.

Nem tudnám elviselni,hogy ne tudjunk egymásról,én sose tudnék egy szakítás után jóba lenni vele.

2013. nov. 19. 20:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban, mint az a pasi, akibe azóta belezúgott!
2013. nov. 19. 20:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha a "barátnőd" ezt mondja neked, hogy csak barátként tekint rád, akkor nem a barátnőd. Get it?
2013. nov. 19. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor most csak sajnálatból van veled? Mert az rosszabb mintha szétmennétek, te hátraltatod őt, te meg egyhelyben döcögsz
2013. nov. 19. 20:28
 4/6 anonim válasza:
Szerintem sem kéne nagyon erőltetned. Én is így jártam.2 év után.Nyár végén közölte hogy már nem szerelmes belém de szeret.Hülye voltam hogy nem vetettem véget mindennek.Én sem bírtam véget vetni,de volt olyan rendes hogy 1 hónap után mondta hogy ezt kihasználásnak érzi.De tudod azért vannak a hibák hogy tanuljunk belőle.
2013. nov. 19. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Istenem, már megint ez... Tudod sok embert ismerek 30 év felé, akiknél a helyzet kb ugyanez volt. A szerelem elmúlt, de a szeretet maradt. Szétmentek, de most inkább visszasírják azokat az időket. Mindenesetre rajtatok áll, csak meg ne bánjátok.
2013. nov. 19. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Két év után nem is lehetsz szerelmes, mert átalakul szeretetté. Viszont újra és újra bele lehet szeretni a másikba, ehhez csak jobban oda kell figyelni, hogy hogyan éled az életed, ha unalmas vagy ne várj semmi jóra.
2013. nov. 20. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!