Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Több mint barátság, kevesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint barátság, kevesebb mint szerelem? Többi lent

Figyelt kérdés
Dióhéjban: Egy 17 éves kis kamaszsrác vagyok. Röviden összefoglalva a dolgot olyan "problémám" van, hogy van egy legjobb lány"barátom", és nem tudom mi legyen. Régóta ismerjük egymást(évek óta) rengeteget beszélünk és sokszor megyek fel hozzájuk. Szülei szeretnek, és én is őket. Februárba külföldre költöztem, majd augusztusba vissza. Amióta hazajöttem, sokat vagyunk együtt. Ha felmegyek filmetnézni, összebújúnk, fogjuk egymás kezét, becézgetjük egymást meg minden... bizonytalan vagyok az érzéseimben, vagy csak nem merem bevallani magamnak hogy szeretem.... el kéne mondanom neki...? Azt sem akarom hogy megromoljon kettőnk viszonya... mit tegyek?

2013. nov. 18. 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha már összebújtok és becézgetitek egymást, akkor lehet, hogy a barátságon túl van már ez a dolog ...?!

Sokat nem veszíthetsz vele, ha tisztába a dolgokat, de először is azt derítsd ki, hogy te mit érzel?!

2013. nov. 18. 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyosan írtál :)

Végre egy normális kamasz srácnak tűnsz, igen jó volt olvasni a soraidat :)

Igen igen, ez bizony a keresgélés kora, és el fog tartani egy darabig. Az elején pedig még magadat is csak keresed :)

Szerintem kövesd a szíved és az érzéseidet, tedd azt ami mindkettőtöknek jólesik. Márpedig ezt úgy tudod elkezdeni, ha azt teszed ami Neked jólesik. Sok sikert! :)

2013. nov. 18. 11:07
 3/3 anonim ***** válasza:

én így arra tippelnék, hogy neki is többet jelentesz egy egyszerű barátnál. Lányoknál ezt nehéz besaccolni. Nekem is ilyen volt az első barátnőm, nagyon jó barátok voltunk, a vége fele már folyton egymás nyakán lógtunk, majd bevallottam, hogy legszívesebben megcsókolnám, neki meg csak annyi volt a reakciója, hogy "akkor miért nem csinálom?"

Neki is kellett ezek után 1-2 nap, hogy átgondolja, hogy bele mer e lépni egy komolyabb kapcsolatba, mert barátságunkra mehet, de tény, hogy addigra már bele zúgtunk egymásba.

Félő túl sokat várni, mert bármikor jöhet az a bizonyos harmadik és az is megeshet, hogy most éppen a barátnőd nagyban vár, hogy lépjél és ezt egy idő után megunhatja. (ő tuti nem fog lépni, max sugalhatja, hogy mit akar, de ebben a korban emlékszem, egyszerübb volt megfejteni az élet értelmét, mint kitalálni mit akar egy lány tőlem)

2013. nov. 18. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!