Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónap után is iszonyatosan hiányzik. Nem értem miért nem múlik már el végre ez az egész. Mikor lesz már az, hogy ha rágondolok nem fájni fog hanem csak mosolygok az egészen?
20 éves srác vagyok 4 hónapja ért véget az első nagy szerelmem, ő dobott állítólag azért mert már nem szeret úgy mint régen. Nem múlik ez a sz*r érzés, nem tudok más lánnyal se lenni mert mindenkiben őt keresem. De ez nem állapot már 4. hónapja megy ez. Soha nem fog már véget érni?
20/F
Az a helyzet, hogy ez akkor lesz csak jobb, ha megtalálod azt a csajt aki el tudja veled feledtetni....
Én kb 4 évig voltam így egy sráccal, akibe, mint azóta ki derült számomra nem is voltam igazán szerelmes....4 évig ilyen hullámokban mindig rámtört miatta a depressziós időszakom, és olyankor nagyon nagyon szar volt ... akkor maradt abba amikor megismertem mostani barátomat. Mintha egy csapásra kikapcsolták volna :) Legyél türelemmel én azt mondom neked, el fog majd jönni az a csaj aki a helyébe tud lépni, csak ki kell várnod :P
Elméletek szerint, ha X ideig együtt vagy valakivel akkor 1/2X ideig "gyászolod" Vagyis, ha 2 évig jártatok, akkor ~ 1évig még "keresed"... mindig kevésbé.
Én is anno' 25 hónap után szakítottam, és tényleg ~ 16 hónappal később ismertem meg a jelenlegi Párom. Ennek lassan 7 éve. :)
Fel a fejjel! :)
Ezt sajnos nem mi döntjük el:(
Nekem összesen 3 volt mert 2 év gyász, 1 év alatt meg sorra olyanokkal találkoztam, akikbe sose tudtam volna beleszeretni.
"Alattomos és csak néha bukkan fel de akkor nagyon rossz."
Látod, ez már a gyógyulás jele. Ezek a néhák idővel egyre ritkulnak, aztán végképp elmaradnak.
"Én erős jellemnek tartom magam..."
Az erős jellem leteszi a cigarettát, pedig előzőleg láncdohányos volt. De az, hogy letette, nem jelenti azt, hogy nem szenved a hiányától. Szenved, de elviseli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!