Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? A barátom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A barátom nem szeret már?!

Figyelt kérdés
Barátommal több ,mint 4 hónapja együtt vagyunk,ő kinn van Bécsben dolgozni,nem tudunk beszélni mindennap,mint ahogy szoktunk ezt meg is értettem de egy időő után olyan fűrcsának tűnt,kérdeztem tőle ,hogy szokott e ránk gondolni esténként ha bemennek és az volt a válasza ,,Nekem most ilyesmi meg csak tervemben sincs mostanaban!! nem tudtam hirtelen mire írta,mert vagy 2 nap után írt aztán kérdzetem mi a baj van valami gond ? erre ő :,,Nem tom mi van velem mostanaban de nem erzek irantad ugy mint ezelott nem tom mi lessz mintha nem is az az ember lennek aki voltam! Nagyon szarul erzem magam szellemileg, kivagyok mar..." mi lehet ennek az oka a távolság és a stressz ? nem akarom elhinni hogy nem szerete már nem tudom felfogni,mikor még ő mondta,hogy mennyire szeret mindennél jobban ..Mit tegyek? jrtam neki kis regényeket is de nem ír vissza pedig fenn volt neten ,most tenné magába helyre a dolgokat ? értelmes válaszokat kérek ha lehet!

2013. nov. 16. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Egy négy hónapos kapcsolat, aligha kibír sok távolságot.

Nekem is a barátom kint volt 2 hónapig, mi akkor 8 hónaposak voltunk. És igen, a távolság miatt lehet ez. Bár mi szerettük egymást, mégis minden beszélgetésünkkor veszekedés alakult ki.

Másnap higgadtan megbeszéltük,és mindketten rájöttünk, hogy a távolság, a másik hiánya kikészít minket.Ez nem feltétlen azt jelenti,hogy nem szeret.

Meg a neten való beszélgetés valahogy 'generálja' a veszekedést és a problémákat.

2013. nov. 16. 14:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem megismerkedett valakivel és most vívódik, hogy Téged válasszon vagy őt.
2013. nov. 16. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha valaki nem szeret, én azzal szakítok.

És ha messze is van, tuti szexelni akar.

Nem érdeklik a problémáid. - a kisregények.

1x próbálj vele beszélni, ha nem változik, ágyő.

2013. nov. 16. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Már tuti, hogy egy osztrák sunát kezelget! Menj el valahova este bulizni és cummancs le valakit, mint ahogy a legtöbb nő teszi!
2013. nov. 16. 14:36
 5/7 A kérdező kommentje:
biytos nem foggok senkit cummancsolni :)) egyszer irja hogy szeret rá kért napra meg hogy nem érez ugy irántam mint eddig? kicsit furcsának találtam, a tegnap este már voltam bulizni,inkább becsöppentem kicsit :P amiből ivászat lett ... szégyen hogy bánatomban leiszom magam de nem volt mit tenni ! biztos nem csalt meg ! reményeim szerintem,ha haza jön Karácsonyra szép kis ajándéklesz ha tényleg szakit..azt nem jelnette ki hogy szakitani akar csak annyit irt nem tudja mi lesz majd ..
2013. nov. 16. 15:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Az első válaszolóval nagyon egyetértek.Sajnos tapasztalom én is.

Kérdező,ez a pasi játszik veled.Ilyen nem létezik,hogy egyszer szeret,máskor nem úgy érez.Vagy a távolság miatt ilyen,ezt csakis személyesen tudnátok megbeszélni.

2013. nov. 16. 17:22
 7/7 A kérdező kommentje:
ez az hogy beszélni sem tudunk :(
2013. nov. 16. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!