Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viharos, se vele se nélküle kapcsolat (több mint egy éves). Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Az utolsó hónapokban nagyon eldurvultak a veszekedések,3x szakítottunk aztán mindig újrakezdtük..Minden apróságon összekapunk annyira ki vagyunk éleződve egymásra..De mellette nagyon szeretjük egymást,és már komolynak vehető több mint 1 éves kapcsolatról van szó amit csak úgy nem bírok elengedni...Megcsalásról szerencsére szó sincs(tudtommal),de hazudozások,kibeszélések,szarkeverések,egofitogtatás,egymás megalázása rendesen ment közöttünk/körülöttünk..Ismét szakítottam vele de egyszerűen szinte képtelen vagyok komolyan elengedni mert mellette nagyon sok jó dolog volt a kapcsolatunkban és emberileg nagyon szeretem(első szerelem...) Tudnátok kicsit segíteni ha esetleg valakivel volt hasonló hogy oldotta meg,illetve mit csinálhatnék ebben a helyzetben? Köszönöm ! 18/L2013. nov. 16. 11:34
11/11 A kérdező kommentje:
Utolsó,nagyon köszönöm ez tényleg segített lelkileg :) Megpróbálom....Nektek is sok szerencsét,remélem megoldódik a problémátok
2013. nov. 18. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!