Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon elcsesztem, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elcsesztem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve vagyok se veled-se nélküled kapcsolatban egy fiúval (19 éves), közben én több emberrel randiztam, az egyikkel túl sok ideig - 3 hónapig - de rájöttem, hogy az elsőt szeretem. Szakítottam a másikkal, összejöttem az elsővel, aztán ezt megismételtem. Nem tudtam dönteni köztük, de már tudom, hogy az első kell, de nagyon durván megbántottam, amikor dobtam, mert úgy éreztem, hogy nem vele kéne lennem. Mivel lehet ezt rendbe hozni? 16/L

2013. nov. 15. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálunk! Ön elnyerte az év rłbanca címet!
2013. nov. 15. 21:28
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!:D tisztában vagyok vele.
2013. nov. 15. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
hát nehéz, de ha bebizonyítód valahogy neki hogy őt szereted, talán sikerül:)
2013. nov. 15. 21:34
 4/4 A kérdező kommentje:
nehezen mutatom és mondom ki az érzelmeim, úgyhogy ez sajnos kilőve:/
2013. nov. 15. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!