Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ti megváltoznátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti megváltoznátok a barátotok kedvéért?

Figyelt kérdés

Olyan lányra gondolok, aki iszik, cigik, bulizik. Nos ha a fiúnak ez nem tetszik, de a lány maga igen (ezeket leszámítva persze.) akkor van esélye a kapcs.-nak?

Vagy esetleg? Mi lehet a megoldás?

Fiú teljesen más beállítottságú. (Nem iszik, bulizik, cigizik stb.) 15 éves a fiú, a lány is kb ennyi lehet. (14-16).

Köszönöm.

2013. nov. 15. 14:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
"kompromisszumokra"
2013. nov. 15. 14:54
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2013. nov. 15. 14:55
 13/24 anonim ***** válasza:

Ahogy olvastam itt a válaszokat egyikőtök sem szereti a párját (már akinek van). Egó az van, de józanész és érzelem nuku. Ha valakit szeretek akkor kompromisszumot kötök, és nem csak magamra gondolok, hanem a másikra is, ha zavarja valami bennem ami káros, mint pl a cigi, pia, bulik, akkor simán képes vagyok változtatni ezen. De aki itt adja a janit hogy ő nem változna senki kedvéért sem, de még azért az emberért sem akit állítólag szeret, akkor az egy igen önző ember.

Összekeveritek a dolgokat, ezek a tényezők amiket a kérdező leírt apróbb és káros dolgok, és én megértem azt az embert aki szeretné hogy a párja leszokjon ezekről, vagy legalább csökkentse. Viszont van egy más kategória is persze, amikor már az egyik a másikon uralkodik, mindent megmond neki hogy mit csináljon, hogy öltözködjön, hova menjen, stb. Ez nagyon nem jó, sokan összekeverik a fontos és a kevésbé fontos dolgok sorrendjét.

2013. nov. 15. 15:27
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

"pl a cigi, pia, bulik, akkor simán képes vagyok változtatni ezen"

Ha valaki nem mind le ezekről a párja kedvéért az önzőség, akkor az nem önzőség hogy a párod arra kér hogy mondj le olyan dolgokról amiket szeretsz azért mert őt ezek zavarják?

2013. nov. 15. 15:30
 15/24 anonim ***** válasza:
Az nem, mert tudom hogy jót akar nekem.
2013. nov. 15. 15:31
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha mindkét fél képes változni akkor nincs baj!
2013. nov. 15. 15:41
 17/24 anonim ***** válasza:
75%

13..

más kedvéért senki nem fog tudni egy függőségről leszokni, csak saját maga kedvéért..

az más kérdés, hogy esetleg motiválhatja, az, hogy a párja isa leszokással ért egyet.

Ha pedig a párom azt várn el tőlem, ogy ne bulizzak, ha bulizós vagyok, és ne igyak alkoholt, akkor nem engem szeret, hanem egy ábrándképet, amit rám vetített.

A férjem kedvéért sem vagyok hajlandó megváltozni, nem arról van szó, hogy nem kötünk kompromisszumokat, mert itt a kérdező nem azt várja, a kérdés alapján....vagy csak rosszul fogalmazott.

Viszont ha saját magam kapcsolatára nézek vissza, akkor a kapcsolatunk előtt én is többet buliztam, utána kevésbé volt igényem rá, hiszen más közös programokat csináltunk.

igaz idősebbek voltunk 5 évvel kb ekkor, mint a kérdező, de ez most lényegtelen.

(15 évesen pedig ne igyon, ne dohányozzon az a gyerek, de ettől eltekintve válaszoltam)

2.

2013. nov. 15. 15:46
 18/24 anonim ***** válasza:
A mértéktelen alkoholfogyasztás és a dohányzás káros. De a bulizás miért? Egy társasági, bulizós embernek miért kéne otthon ülnie, mert a barátjának úgy tetszik, pláne ilyen fiatalon?
2013. nov. 15. 15:47
 19/24 anonim ***** válasza:
magam miatt megváltoznék, de más kedvéért/"nyomásáért" nem, de ha a lány ennyire "partyállat" akkor alapvetően sem sok rá az esély...de persze vannak kivételek, hogy valaki ilyen téren "lenyugszik", de sosem változik meg teljesen...(nem egy barátnőm/barátom változott meg más miatt és ők még a nyugodtabb típushoz tartoznak, de sosem szoktak le pl a cigiről, buliról...)
2013. nov. 15. 15:49
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan hogy kompromisszum, csak behódolás. Ha te jobbra akarsz menni a másik balra, és végül balra mentek, nem azt jelenti hogy kompromisszumot kötöttetek, hanem azt hogy te engedtél és ő döntött.

Ez is ilyen. Ha a csaj iszik, cigizik, bulizik azért mert ezt szereti csinálni és a pasi azt akarja hogy ezekről mondjon le, mert különben nem lesz a kapcsolatból semmi és a csaj lemond ezekről, akkor nem kompromisszumot kötöttek, egyszerűen a csaj feladta azt amit szeretet, azért hogy megfeleljen a pasinak. Ugyanennyi erővel lehetne olyan kompromisszumot is kötni hogy a csaj tovább cigizik, iszik, bulizik és a pasi ezt elfogadja vagy nem lesz a kapcsolatból semmi.

2013. nov. 15. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!