Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ti megváltoznátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti megváltoznátok a barátotok kedvéért?

Figyelt kérdés

Olyan lányra gondolok, aki iszik, cigik, bulizik. Nos ha a fiúnak ez nem tetszik, de a lány maga igen (ezeket leszámítva persze.) akkor van esélye a kapcs.-nak?

Vagy esetleg? Mi lehet a megoldás?

Fiú teljesen más beállítottságú. (Nem iszik, bulizik, cigizik stb.) 15 éves a fiú, a lány is kb ennyi lehet. (14-16).

Köszönöm.

2013. nov. 15. 14:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%

Nem

magam miatt igen, de más miatt nem...

2013. nov. 15. 14:23
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Nope. Hetente/kéthetente eljárok bulizni, ilyenkor iszok is és cigizem is. Ezt aki nem tudja tolerálni, azzal nem tudok mit csinálni. 22 éves vagyok, szerintem ez bőven belefér.

Én ilyen vagyok, szerintem bőven elviselhető dolog ez. Szeretek kimozdulni a barátaimmal, kicsit bulizni, és nem, nem változnék meg senki kedvéért sem.

Azért, mert két ember más beállítottságú, működhet a dolog, szerintem. Volt egy nyugisabb időszakom, amikor 1-2 évig sehova nem jártam el, az akkori pasim meg olyan volt, hogy hetente 2-3szor is ment bulizni a haverjaival. Engem nem zavart, mert ő ilyen, ő igényelte a bulizást, és kész.

2013. nov. 15. 14:24
 3/24 A kérdező kommentje:
Félreértettél utolsó. Nem azt mondom, hogy ne bulizzon meg ezek, (főleg annyi idősen, mint te.) csak az én korosztályomba ne. :)
2013. nov. 15. 14:28
 4/24 anonim ***** válasza:
86%
Ha meg kell változnunk valaki kedvéért (és itt nem a kompromisszumokat értem) akkor az nem szerelem.
2013. nov. 15. 14:28
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha nem erőltetné, csak látnám rajta, hogy ezzel a kedvére tehetek.
2013. nov. 15. 14:31
 6/24 anonim ***** válasza:
50%
Minden nő nemet mond, de akkor miért akarja minden nő megváltoztatni a pasiját? Miért nem olyan pasit keres aki megfelel neki?
2013. nov. 15. 14:33
 7/24 A kérdező kommentje:
Úgyértettem, hogyha megy is akkor se sokszor. :)
2013. nov. 15. 14:33
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem változnék meg soha senki kedvéért sem!Ha én jól érzem magam,akkor ne más döntse már el,hogy nekem mi lenne a jó.
2013. nov. 15. 14:40
 9/24 anonim ***** válasza:
szerintem valamilyen szinten mindenki kicsit formálja a másikat, főleg egy párkapcsolatban, de pl baráti kapcsolatban is. ilyen drasztikus, szokjon le a cigiről dolgokat persze nem biztos, hogy el tud érni, és ha sokszor erőlteti, hogy na most már igazán szokjon le, akkor az akár a visszájára is elsülhet, de mondjuk kompromisszumot lehet kötni (pl ha együtt vannak, a randin ne cigizzen, meg ilyenek). de ha már meg akarja változtatni a fiú a lányt, akkor inkább keressen mást, mert akkor nem ő kell neki.
2013. nov. 15. 14:51
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Én ennyi idős koromban azért sem változtam volna meg senki kedvéért, akkor azért, mert úgy éreztem jó magam és ha valakivel nagyon ellentétes volt az életstílusunk, nem is lett belőle igazán jó, pláne nem hosszan tartó kapcsolat.

Most, felnőtt fejjel meg már azért nem változnék meg senki kedvéért, mert tudom, a változásnak bennünk kell kezdődnie, nekünk kell rá éreznünk a késztetést. Kompromisszumokban persze minden kapcsolatban szükség van, de a jellem, az egyéniség, a stílus nem fog külső indíttatásból homlokegyenest megváltozni.

Ez a lány akkor fog tartósan változni, ha ez a viselkedés csak álca (mondjuk úgy érzi, ettől népszerűbb) és valójában ő is máshogy szeretne élni.

2013. nov. 15. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!