Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom mit tegyek. Szerintetek?!
Igen, attól is függ, a lány mit gondol. Ma már azért könnyebb távol lévő emberekkel tartani a személyesebb kapcsolatot (skype, chat, stb.). De szerintem ugyanezt, amit ide írtál, mondd el neki is, hátha ő is hasonlóképpen érez. Aztán lehet, hogy majd jelentkeztek egy egyetemre együtt (nem muszáj ugyanarra a szakra, ha más érdekel, csak legyen egy épületben) és meg van oldva az alapprobléma, addig meg kitartás. ;)
Igazából egyre kevesebb ember van, aki képes ilyen tisztán szeretni egymást, nem szabad ezt elkorcsosulni hagyni!
Na, hát ha ez a terv, akkor hamar elillan majd az a röpke pár év, amíg nem kerülsz fel Pestre. :) Van miért küzdeni, van cél, amit örömmel lehet várni.
Addig pedig tanulj, hogy fel is vegyenek, ne hagyd kihunyni nemes érzéseidet és tartsátok a modern technika vívmányaival a kapcsolatot egymással. Ma már tényleg jobban lehet távkapcsolatot fenntartani emberekkel, mint régebben. Ha igazán szeretitek egymást, akkor tényleg nem olyan hosszú idő pár év sem. Ezt tapasztalatból is tudom. Szurkolok Nektek! :)
Ha pedig amiatt van lelkiismeret-furdalásod, hogy nem gondolsz mindig rá, az nem feltétlenül jelenti a kapcsolat gyengülését, sőt, pont az emiatt érzett lekiismeretfurdalás jelzi, hogy igenis szereted őt és nem akarod, hogy ez sérüljön! Az emebr figyelmét gyakran lekötik msá dolgok, e lényeg az, hoyg amikor vele vagy (chaten vagy skypeon vagy mit tudom én, mit tudtok megodlani), vagy rá gondolsz, akkor ugyanolyan szilárd szeretetet érzel. De nyugodtan gondolj rá annyit, amennyit csak akarsz, és a tanulást és egyebeket is tedd őérte, hoyg végre együtt lehessetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!