Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már valaki hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
5éve vagyok együtt barátnőmmel, minden rendben van közöttünk testileg és lelkileg is egyaránt. Járunk egy helyre bulizni már jó ideje azonban az utóbbi néhány alkalommal megjelent a volt barátnőm. Azt hittem kellemetlen lesz de kellemes meglepetés ért hiszem az exem és a jelenlegi barátnőm nagyon jó kapcsolatba kerültek (annak ellenére, hogy a jelenlegi utálta az exem, mert az exem :D . Beszélgettem az exemmel és kezdenek előtörni a régi érzések. Úgy érzem megint kezdem megkedvelni az exem a maga romantikus értelmében és nem tudom mit tegyek.

2013. nov. 12. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Gondolj arra,hogy milyen volt vele a kapcsolat vége és,hogy miért szakitottatok.
2013. nov. 12. 22:01
 2/2 A kérdező kommentje:
De ez természetes érzés??
2013. nov. 13. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!