Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ma emgismertem egy lányt. De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma emgismertem egy lányt. De hogy kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Egy közös ismerősüünkkel moziztunk,én ott ismertem őt meg.

A barátnőjének mondta,hogy nagyon bír engem stbstb..

De ez most nemtudom,hogy egy sima bírás vagy más.Hogy tudnám kideríteni?Vagy,hogy kezdeményezzek?Hogyan nyílvánítsam ki az iránta való tetszésem ?:) Előre is köszönöm a válaszokat?

2013. nov. 9. 22:48
 1/5 anonim válasza:
Először is közvetlen módon, facebookon vedd fel vele a kapcsolatot. Figyelj, hogy ne írj túl sokat! Könnyen beeshetsz a friendzone-ba (itt szúrtam el én először). Majd hívd el, mondjuk második levelezésnél, és ha alapból igen, kapás van ;)
2013. nov. 9. 22:51
 2/5 Sir Sarcasm ***** válasza:
Nem deríteni kell, hanem elhívni randizni. Egybként nem kell sokat belelátni abba, hogy bír, mindenképpen pozitív dolog, lehet esélyed, de ne keress mögöttes tartalmat. Bír téged és kész.
2013. nov. 9. 22:51
 3/5 A kérdező kommentje:

Éss hova hívjam el?Mármint Alig ismerem,3 órát töltöttünk együtt kb..(az ismerősöm aki szintén lány,ő meg én )

Semmit nem tudok róla kb.Annyit,hogy szereti a történelmi regényeket.kb...És félek,hogy ha nem hárman leszünk csak ketten akkor,nem lesz annyi téma..

2013. nov. 9. 22:59
 4/5 Sir Sarcasm ***** válasza:

És neked kéne az életrajza vagy mi a bré?

Azért randiztok, hogy megismerjétek egymást. És nem a hely a lényeg, elég egy parkban egy padon üldögélve beszélgetni.

2013. nov. 9. 23:02
 5/5 A kérdező kommentje:
hmm.értem.És hogy ha komolyabbra fordul a dolog esetleg akkor hogyan kezdeményezzek ?:O
2013. nov. 9. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!