Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ilyen gondolkodásmód megállja a helyét manapság is?
Néhai nagynénémnek volt egy mondása a szerelemmel és a párkapcsolatokkal kapcsolatban:
"Ne azt keresd, akivel le tudnád élni az életed, mert olyan sok van, hanem azt keresd, aki nélkül nem!"
25 éves egyedülálló pasiként néha elgondolkozom rajta, hogy tényleg megéri-e eszerint élni, vagy jobban járnék, ha egymás után hajtanám a nőket mint a többség.
Alapból nem vagyok nagy nőcsábász, de lehet éppen ez a gond?
Véleményekhez nemet írjatok, kor fakultatív. ;)
Hát én eleve nem sok emberrel tudom elképzelni, hogy le tudnám vele élni az életem. Nekem itt eleve megbukott a képlet. De sok olyan ember van, akik nélkül nem. (Barátok....) Tehát szerintem ez egy béna mondás. Sőt, szerintem a párkereséshez nem kellenek hülye mondások.
Úgy csináld, ahogy neked jól esik. Ennyi. Ja meg próbálj meg ne megbántani másokat.
Nincs olyan személy, aki nélkül nem tudnád leélni az életed, hiszen ha nem létezne, nem is tudnál arról létezhetne, így nem is hiányolnád. Vagy vmi ilyesmi:D
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!