Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az ilyen gondolkod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az ilyen gondolkodásmód megállja a helyét manapság is?

Figyelt kérdés

Néhai nagynénémnek volt egy mondása a szerelemmel és a párkapcsolatokkal kapcsolatban:

"Ne azt keresd, akivel le tudnád élni az életed, mert olyan sok van, hanem azt keresd, aki nélkül nem!"

25 éves egyedülálló pasiként néha elgondolkozom rajta, hogy tényleg megéri-e eszerint élni, vagy jobban járnék, ha egymás után hajtanám a nőket mint a többség.

Alapból nem vagyok nagy nőcsábász, de lehet éppen ez a gond?

Véleményekhez nemet írjatok, kor fakultatív. ;)

2013. nov. 9. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát én eleve nem sok emberrel tudom elképzelni, hogy le tudnám vele élni az életem. Nekem itt eleve megbukott a képlet. De sok olyan ember van, akik nélkül nem. (Barátok....) Tehát szerintem ez egy béna mondás. Sőt, szerintem a párkereséshez nem kellenek hülye mondások.

Úgy csináld, ahogy neked jól esik. Ennyi. Ja meg próbálj meg ne megbántani másokat.

2013. nov. 9. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs olyan személy, aki nélkül nem tudnád leélni az életed, hiszen ha nem létezne, nem is tudnál arról létezhetne, így nem is hiányolnád. Vagy vmi ilyesmi:D

17/f

2013. nov. 9. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Igaza van a nagynénédnek:D
2013. nov. 9. 21:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is ismerem ezt a mondást. Szerintem azt keresd, akivel le tudnád élni az életed és egyben nélküle is. A lényeg, hogy tudj nélküle élni, de ne akarj. Érted:) Nem azt mondom, hogy legyél öngyilkos ha az illető nem veled akar élni, de tegyél meg mindent, hogy akarjon. Ez baromi nagy katyvaszra sikeredett, remélem sikerül értelmezni. Viszont ilyet nem úgy talál az ember ha otthon ül és nem ismerkedik. Lehet, hogy az a gond, hogy nem vagy nőcsábász.:) Végtére is akkor hogyan is szeretnéd megismerni a nagynénéd által említett hölgyet?
2013. nov. 9. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!