Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem magam így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A viselkedésemről, magamról szeretnék nektek beszélni!

Van egy 1 éves kapcsolatom! Elég nehéz volt hónapokig, mert barátnőm szülei, de inkább a nevelőapja nem engedte, hogy hozzájuk menjek! Így hát Ő járt hozzám, na de ez nem is annyira lényeges. Mostanában minden nyugi volt, viszont azon voltam, hogy minden tökéletes legyen és nem vettem észre, hogy mennyire is szeret engem. Tudom, hogy nem lehet minden tökéletes, de erre törekedtem. Az előző hétvégéket mindig egy aprócska vitával rontottam el, pedig előtte nagyon jól éreztük magunkat! Aztán Én pedig agyaltam, agyaltam, agyaltam, hogy "Mi van, ha?". Tudjátok, mi van, ha ezzel hatottam rá? Mi van, ha ezzel az érzelmeit romboltam és stb..

Tudni illik Én esti gimnáziumra járok, érettségi miatt, így hétfőn és szerdán csak reggel látom Őt, mert Ő még középiskolát végez. Ezen a héten voltak negyedéves vizsgáim és muszáj voltam bemenni az esti gimibe. Előtte nem nagyon jártam, csak pár órára, aztán a barátnőmmel voltam. De most, 3 napig alig találkozunk! Ha találkoztunk is, akkor az max fél óra volt. Aztán a szerdai napon a gimis osztálytársnőmmel jöttem haza. Nem ismerem, csak beszélgettünk, de még a nevét sem tudom és nem is akarom tudni. Aztán másnap, csütörtökön felkeltem és egy pillanat volt bennem, amit akkor láttam, mikor az osztálytársammal voltam. Nem tetszik, ne essék félreértés meg semmi, csak az a pillanat volt a fejemben. De NEM Ő! Aztán nagyon furcsán éreztem magam. Bemeséltem magamnak nagyon sok butaságot, hogy mi van, ha tetszik az a nő? Miért nem tudok a barátnőmre gondolni? NEM! Nem tetszik az a nő, mert akkor rá gondolnék és nem arra a pillanatra. Nem bemesélem magamnak, hogy nem tetszik, ez így van, ez tény. Na, de csütörtök délután lejött a barátnőm. Vártam nagyon, de furcsán éreztem magam. Lejött, aztán a szokásos csók, ölelés, stb, de nem éreztem magam jobban! Összebújtunk, de nem volt olyan jó, mint máskor! Aztán ebből lett egy nagy vita, elmondtam neki, hogy mi van, nem érti és magam sem értem. Nagyon rosszul érzem magam! Állandóan csak a fejem jár, agyalok a semmin! Félek, hogy már nem szeretem, de szeretni akarom, mert Ő a mindenem!!! A mindenem! De úgy érzem, hogy elnyomja valami az érzéseimet! Elnyomja valami a bennem lévő dolgokat, de micsoda? Segítsetek, már úgy érzem, hogy megőrültem! Elmondtam a barátaimnak is, nem lett jobb, elmondtam, megbeszéltem a barátnőmmel, nem lett jobb!! Szükségem van rá, nem akarom elveszíteni! De félek, hogy valami van bennem, de még magam sem tudom, hogy mi!! Lehet, hogy hosszúra sikeredett és értelmetlen, de segítsetek!

2013. nov. 8. 10:08
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem mert fiatal tini lány vagy, tombolnak a hormonjaid, és ez mindenféle túlzott és vegyes érzelmeket kiválthat. Teljesen normális dolog ez. Ne parázz túlzottan rá, nem érdemes.

...és hát reménykedjünk, hogy ami benned van az nem alien, mert a Földön nem él ilyen...

27/szuperhumi f

ne vedd olyan komolyan magad mindig (és másokat se mindig) :)

2013. nov. 8. 10:22
 2/10 anonim ***** válasza:

Van ilyen, hogy átmenetileg egy másik nő felkelti az -elsősorban szexuális- érdeklődésed. Férfiből vagy. Úgy vagyunk huzalozva, hogy több nő iránt is érdeklődünk egyszerre. Az újdonság ereje, és a fantázia. Az nem hagyja nyugodni az embert. Volt jónéhányszor, hogy egy egy appróbb flörttel, behülyítettem magam akár hetekre is. Pedig nem is történt semmi érdemleges, sosem csaltam meg a párom. Csak arra voltak ezek jók, hogy a fantáziámat elszabadítsák, és hetekig tartó bosszúságot okozzanak. Mikor nem tudsz 100%-ig a párodra fókuszálni, akkor rögtön elindul a kapcsolat minősége lefelé, aztán hosszú az út felfelé. Mármost, az nem javít a helyzeten, ha elkezded ezt megvitatni a pároddal, csak leépíted az önbizalmát stb. Próbálj vele minnél többet lenni, és rá összpontosíts. Egy idő után elmúlik.

Viszont ha úgy érzed, hogy már nem szereted, akkor ne hazudj se magadnak, se neki, és keress valaki mást inkább akivel működik.

2013. nov. 8. 10:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Elnéztem valamit? Az első azt mondja tini lány vagy?
2013. nov. 8. 10:24
 4/10 A kérdező kommentje:

Annyit hozzáteszek, hogy 18/ fiú!

De azért köszi a válaszodat! Túlságosan is túlreagálom véleményem szerint! De Én szeretni akarom Őt, de mondom, valami elnyomja bennem az érzéseimet!

2013. nov. 8. 10:24
 5/10 A kérdező kommentje:

Szeretem őt!

Tegnap este olyan jól éreztük magunkat. Nevettünk, beszélgettünk, este is jól éreztem magam. Mosolyogva nézegettem a képeit, a tőle kapott leveleket és egy plüss kutyát is. De ma reggel ismét furcsán érzem magam. Nem értem tényleg, hogy mi van velem.

2013. nov. 8. 10:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Híííj, fazze, bocsi, akkor ezt durván benéztem. :D

2013. nov. 8. 10:31
 7/10 A kérdező kommentje:

Semmi baj, előfordul! :-)

Köszönöm egyébként a válaszokat!

De még most sem értem, hogy miért érzem így magam! Szükségem van rá, de mikor vele vagyok, nem érzem úgy magam, mint régen. Lehetséges, hogy ez a 3 nap nélküle nagyon betett? Érzem, hogy tudnám úgy érezni magam és akarom is, de egyszerűen nem megy. Gyengének érzem magam, mintha beteg lennék, de közben mégsem.

2013. nov. 8. 10:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Kamasz vagy. Tombolnak a hormonok. Majd kinövöd és elmúlik.
2013. nov. 8. 10:41
 9/10 A kérdező kommentje:
Ez itt a baj! Lehet kamasz/ fiatal vagyok, de szeretem őt! Már lassan 2 éve! Csak 1 éve vagyunk együtt. Ragaszkodom hozzá és nem akarom kinőni, nem akarom, hogy elmúljon. Tudom, nem itt kellene "sírnom", hanem a tettek mezejére lépni, de amíg ilyen vagyok, addig egyáltalán semmit sem tudok megoldani, magammal sincs kedvem foglalkozni. Ezért kérek itt segítséget, hátha akadnak itt olyanok, akik átélték már ezt és tudnak készségesen segíteni!!! Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat.
2013. nov. 8. 10:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Kérek valakit, hogy segítsen! Tudom, hogy így nehéz, de rosszul vagyok! Egyre rosszabbul! Nem tudom, hogy mit érzek! Szerdán reggel még úgy élveztük egymás társaságát, aztán hirtelen minden megváltozott bennem! De nem tudom, hogy mi! Csütörtök délután nem élveztem annyira az összebújást, a csókot, semmit, nem tudom, hogy mi van velem! Semmihez és senkihez nincs kedvem! Aztán csütörtök este, kikísértem Nyíregyházára, tudni illik Én Téglási vagyok! Aztán kikísértem, ott kezdtem jól érezni magam, ismét éreztem, hogy szeretem, ismét jó volt a csók, az ölelést! Aztán este is nyugodt voltam. Reggel fölkeltem és ismét rosszul éreztem magam. Nem értem magam.
2013. nov. 8. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!