Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek számít a kor, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek számít a kor, egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Van egy óriási gondom, tehetetlen vagyok. Elég nagy a korkülönbség a kapcsolatomba. Én 16éves vagyok, a barátnőm pedig 12. Teljesen érett típus, persze vannak még gyerekes megjelenései. Ti mit gondoltok erről, szerintetek lehet jó kapcsolata egy 12-16 évesnek? Köszönöm válaszaitokat!

16/F

2013. nov. 7. 11:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
igen valóban elég nagy a korkülönbség! de ha tényleg ennyire vele akarsz lenni akkor csak rajta! viszont akkor számolnod kell avval hogy rá azért kell majd még várni pár évet..de gondolom ezt te is tudod!
2013. nov. 8. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!