Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek számít a kor, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek számít a kor, egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Van egy óriási gondom, tehetetlen vagyok. Elég nagy a korkülönbség a kapcsolatomba. Én 16éves vagyok, a barátnőm pedig 12. Teljesen érett típus, persze vannak még gyerekes megjelenései. Ti mit gondoltok erről, szerintetek lehet jó kapcsolata egy 12-16 évesnek? Köszönöm válaszaitokat!

16/F

2013. nov. 7. 11:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szoktál neki esti mesét olvasni?
2013. nov. 7. 11:05
 2/11 anonim ***** válasza:
NEM szamit nekem. 26f
2013. nov. 7. 11:09
 3/11 anonim ***** válasza:
A ti korotokban a 4 év még soknak tűnik de ha szerettek együtt lenni senki nem tiltja meg, és idővel ez a korkülönbség eltűnik az életetekből.
2013. nov. 7. 11:10
 4/11 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen még baromi sok a 4 év korkülönbség. 16 éves srác egészséges szexuális vágyaihoz nem egy 12 éves kislány illik.

(12. életévét be nem töltött csajjal a punciját érintő szexuális játszadozás is szexuális erőszak, 2013.07.01. előtt 14 év volt a korhatár.)

2013. nov. 7. 11:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát 12 éves még gyerek.
2013. nov. 7. 11:18
 6/11 anonim ***** válasza:

A kor sokszor az élethelyzetben mutatkozik meg...egy 12 évest más fog érdekelni mintegy 16 évest...szám szerint nem tűnik soknak de amúgy ebben a korban még az szerintem.

Ha arról lenne szó hogy ő 22 te meg 26 az más...

2013. nov. 7. 11:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen kultúrában nőttetek fel. Vannak kisebbségiek, akiknél ez már majdnem szülőképes kor.

Sajnos hozzájuk igazították a törvényt, amit egyenesen bűncselekménynek és "táncra" való felhívásnak tartok.

2013. nov. 7. 13:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Egy 12 éves még kislány, és te sem vagy túl érett még.

Szerintem várjatok még ezzel vagy 2-3 évet.

2013. nov. 7. 13:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha még legalább 4 évig nem dugod meg akkor nincs gond.
2013. nov. 7. 13:49
 10/11 A kérdező kommentje:
valahogy éreztem, hogy szexuális élettel való gondok lesznek a válaszok.. igen persze, én se vagyok egy perverz állat és nem erőszakolok rá semmit.. Valaki írta h a kisebbségnél ez elfogadott, elmondom: egyikünk se kisebbség.. :D Elfogadom amit az egyik válaszoló mondott, hogy ez baromi nagy korkülönbség 12-16 .. és a 20-24 pl. már annyira nem lenne az.. Teljesen tehetetlen vagyok.. mert a szülei se örülnek annyira neki + az enyémek se, hogy ilyen nagy a korkülönbség.
2013. nov. 7. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!