Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért vagyok ilyen a férfiakkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen a férfiakkal?

Figyelt kérdés

Ha a sors egy olyan férfivel hoz össze, aki szinte az első pillanattól kezdve fülig szerelmes belém, és tudom, hogy sohasem csalna meg, nem kell nekem.

Viszont az olyan pasik kellenek, akiket nehezen kapok meg, ha megkapom, helyesek stb. Viszont akkor van bennem félsz, hogy mi van, ha megcsal.

Miért vagyok ilyen? Miért nem kellenek azok a pasik, akik, és miért kellenek azok a pasik, akik...?

2013. nov. 5. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A válasz benned van ifjú padawan, csak meg kell találnod. XD
2013. nov. 5. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Mert nő vagy (=hülye)
2013. nov. 5. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Nők...
2013. nov. 5. 19:39
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
Az első válaszoló tarolt (amugy én is ezt akartam mondani) . A második meg kurv.ra leoltott én meg sírva ríva szakadok XXXD
2013. nov. 5. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Mert soha semmi gondod nem volt, mindent a feneked alá toltak és így próbálsz feszültséget és izgalmat vinni az unalmas életedbe.

Kösd le magad valami hasznossal, és akkor jó lesz majd neked olyan férfi is, aki támogat.

2013. nov. 5. 19:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak nem akarok olyan kapcsolatba belemenni, amely férfiről azt gondolom, hogy nem ő az igazi...
2013. nov. 5. 23:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne aggódj nekem is volt ilyen "időszakom", amíg meg nem találtam azt aki igazán hozzámvaló. ;)(esetek többségében sztem a legtöbb lány nem igazán kultiválja ha a pasi nagyon kiadja mennyire oda van érted).. Egyszerűen szerintem még nem találkoztál olyannal aki igazán neked való lenne.. ennyi! :)

28/L

2013. nov. 6. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!