Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok szerelmes a barátomba, mit tegyek? (És smároltam egy másik sráccal)
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt, tetszik meg minden, de nincs semmi 'tűz', aminek elvileg kéne lennie. Van amikor nem is hiányzik, van amikor állandóan csak vele szeretnék lenni, de nincsenek rózsaszín felhők stb. Ő viszont szerelmes belém. Ja, és egy házibuliba nélküle mentem, és smároltam egy sráccal...2013. nov. 4. 15:29
11/22 anonim válasza:
K**VA is vagy baz+ -.-"""" 6-os voltam.
12/22 A kérdező kommentje:
tudom, nem is akarom a piára fogni, tényleg nem szabad...
2013. nov. 4. 15:40
13/22 anonim válasza:
De most itt ezzel mi a célod? Szerinted az itt levők valamelyike is majd megsajnál, és vállba vereget, hogy milyen kitartóan tudsz hozzáállni egy kapcsolathoz?
Én max a kis fejedet simogatnám miközben térdelsz előttem!
14/22 A kérdező kommentje:
köszönöm, láthattuk h mekkora ribi vagyok, igen, tényleg, eddig nem vágtam le magamtól is, nem vártam sajnálatot, egyszerűen az lett volna a kérdésem h mit tegyek.
2013. nov. 4. 15:46
15/22 anonim válasza:
Mondd el neki őszintén, hogy mennyire megbízható vagy, és kérd meg hogy Ő szakítson veled!
Gondolom azt már nem kell ideírnom, hogy személyesen, és nem face-n!
16/22 anonim válasza:
Nem mástól kell várni a megoldást, csak te tudhatod,hogy mit érzel iránta. Valahogy nem érzem ki az írásodból, hogy komoly bűntudatod lenne. A legelső dolog, hogy neki valld be mi történt, aztán beszélgessetek el a kapcsolatról, bár ezek után ő lehet nem akar már tőled semmit, de ez ezzel jár.
17/22 A kérdező kommentje:
utolsó: köszönöm !! végre egy használható komment
2013. nov. 4. 15:58
18/22 anonim válasza:
Lehalok az ilyen kérdésektől. Nem vagy belé szerelmes, nincs meg a tűz, két hónap után már mással kavarsz... Itt nem az a kérdés, hogy mit tegyél, hanem hogy miért vagy még vele? Csak egymás idejét raboljátok. Hagyd ott, és keress egy fiút, akivel jobban klappolnak a dolgok. Nem értem miért jobb hülyére venni, megcsalni és megalázni a másikat, mint elé állni és elmondani neki, hogy nem érzed iránta azt amit kéne, és békében elválni tőle.
19/22 anonim válasza:
Szakíts vele. Kéthónapos a kapcsolat, ki fogja heverni, bármekkora is a szerelem részéről. A megcsalósdival sokkal jobban megsebzed.
20/22 anonim válasza:
Találkozz vele, és beszéld meg! Bár 2 hónap után nem írnék ki ilyet. 2 hónap nem számít... 5 év már igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!