Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most nem érdeklem őt, vagy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most nem érdeklem őt, vagy ő tényleg ilyen lenne? Más férfiak is ilyenek?

Figyelt kérdés

Van egy barátom 1,5 hónapja.

Minden nap találkozunk a munkahelyen, munkahelyen kívűl sajnos egyelőre még nem olyan sokat, amennyit szeretnénk, mert ő maszekol sokszor estébe nyúlóan, és nem is egy helyen lakunk, 30 km-re egymástól.

Mondja, hogy szeret, meg érzem is ezt, amikor együtt vagyunk, de egy problémám van vele, hogy nem keres telefonon.

Ha én nem hívom, ő nem hív.

Állítása szerint nem szeret, sőt utál telefonálni, meg mindig rövidre fogja. Azt mondta, élőben jobban szeret beszélgetni.

Most a 3 napos hétvégére pedig hazament a szüleihez, akik 200 km-re laknak innen, és vártam vártam, hogy azért ma majd csak felhív, de semmi.

Én meg nem mertem hívni, mert nem tudhatom, mikor zavarok, vagy valami.

Nem értem őt amúgy tényleg, mert szeretem őt, és rosszul esik a viselkedése.

Nem érdeklem őt?

Más férfiak is vannak ilyenek?

2013. nov. 1. 23:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ülj majd le vele és beszéljetek erről. Mondd meg neki, hogy jól esne neked, ha beszélnétek telefonon is, mert nagyon hiányzik. Valószínüleg akkor elfogja mondani, hogy miért nem szeret telefonálni.
2013. nov. 1. 23:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Osztom az első válaszoló véleményét! ;)
2013. nov. 2. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!