Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátságból szerelem? Többi lent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor44 kérdése:

Barátságból szerelem? Többi lent?

Figyelt kérdés
Van egy haverom, és többet érzek mint csak barátság. Lett egy barátnője így gondoltam tovább lépek, és ismerkedtem. Szoktunk beszélni meg minden és szóba jött valahogy , kérte hogy mutassam meg ,hogy ki az a srác akivel jóba lettem és esélywes nálam... Nem akartam kérdeztem hogy miért és azt mondta, hogy össze akarja vele hasonlítani magát. Mondtam,hogy nem összevesztünk... és olyanokat mondott ,hogy nme örül, ha összejövünk (a sráccal ) ... Pár nappal később ki békültünk és jóba vagyunk barátok.. Annyi a kérdésem ,hogy valaha lehet köztünk valami?? :$ Valaki aki értelmes és nem viccelődik kérem az írjon!! köszönöm

2013. nov. 1. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Magam előtt látom, hogy ez lesz belőle:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2013. nov. 1. 19:05
 2/4 A kérdező kommentje:
óóó nem tudom... barátok vagyunk és nem tudom,hogy érez-e többet??? hogy tudnám kideríteni?? :/
2013. nov. 1. 19:08
 3/4 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle :D Lehet szerencséd lesz és ugyanúgy érez irántad.:)
2013. nov. 1. 19:12
 4/4 A kérdező kommentje:
De barátnője van!!!:S És barátok vagyunk és ha rá kérdezek és nem akkor mindent elrontok!!! Kérem valaki privibe írjon és segítsen okosan kiagyalni hogy hogy derítsem ki úgy, hogy ne legyen feltűnő:D
2013. nov. 1. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!