Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretek egy lányt. Ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretek egy lányt. Ez a történet. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit nagyon szeretek. Szerintem elég jól kijövünk de amiért a gyakorikérdések oldalra is kiposztolom a dolgot az ez:

2 éve vagyunk osztálytársak(9-10 osztály.)és hihetetlenül beleszerettem. Az osztálykiránduláson (kb. 2 hete) bizonyos ''löttyök'' miatt rosszul lett és kimentünk levegőzni, segítettem neki stb. stb. Majd mikor már magánál volt vettem a bátorságot és megkérdeztem hogy együtt alszunk-e. Bele is ment. Viszont akkor az iránta táplált érzéseim megkétszereződtek,háromszorozódtak és azóta nem is tudok másra gondolni csak rá. Minden gondolatom vége az hogy akkor most mi van. Na de egy pár napja elbeszélgettem vele erről az eseményről bevallottam neki mindent amit érzek iránta . Elmondtam a kiránduláson történt dolgokról(!Nem történt semmi az együtt alváson kívül). És én úgy láttam hogy eléggé őszintén válaszolta azt hogy ő nem akar semmit, maradjunk barátok és kész.

Ez az esemény után összeestem és nem tudom hogy most már teljesen mondjak le arról hogy egy ilyen rendes lány mint ő nem lehet az enyém és lépjek túl rajta? Vagy esetleg próbáljak meg valahogyan mégis hatni rá, hogy egy próbát mégiscsak megérne. És erről szeretném kikérni a véleményeteket, hogy mekkora hiba is volt ez hogy megmondtam neki mindent amit iránta éreztem. Ha végigolvastad ezt a hosszú szöveget köszönöm és amennyiben tudsz valamit ajánlani, vagy hozzáfűzni kérlek tedd meg.

2013. okt. 31. 19:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Olyan lánnyal akarsz együtt lenni aki kételkedik vagy aki egyértelműen veled akar lenni?

Szerintem hagyd őt és keress valódi boldogságot mert itt több szenvedés vár rád mint öröm. Ezt tudom neked tanácsolni.

2013. okt. 31. 20:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ez kettőtök között nem működhet! Mondom ezt úgy, hogy voltam hasonló cipőben éveken keresztül, Szerintem hagyd, ha akar tőled valamit, majd keres. Foglalkozz magaddal, a dolgaiddal, a hobbiddal, barátaiddal, amihez kedved van. Sok normális lány van a világon, biztosan fogsz egyel találkozni majd. De elképzelhető, hogy nem ő lesz az. De ha még is, akkor arról egyértelmű jelzést fogsz kapni a lény részéről. Amíg ő nem keres addig ne keresd te őt, mert azzal az önbecsülésednek ártasz. Ne legyél bunkó vele, csak simán ne foglalkozzál vele. Legyél normális. Ne hass rá, mert erőltetni nem lehet, hogy azt érezze irántad, amit te szeretnél... remélem tudtam segíteni! Kérlek írd meg majd, hogy mi történt veletek!

2013. nov. 1. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!