Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még esélyem? Lányok, van itt olyan, aki megbocsájtana? (lent)
Helló!
Megpróbálom rövidre fogni, de bocsánat, ha kicsit hosszúra sikerül! Három évig együtt voltam a szerelmemmel, de elrontottam mindent! Egyik este Neki otthon kellett maradnia dolgozni, én viszont elmentem bulizni haverokkal, mert már régóta terveztük, meg volt beszélve. Ez nagyon ritka volt egyébként, szinte mindig együtt mentünk el, de aznap este még össze is kaptunk ezen, és elég csúnyán váltunk el. A buliban meg volt egy csaj, aki teljesen rám szállt, és őszintén bevallom, tetszett, ahogy próbált elcsábítani....csak az a baj, hogy sikerült is neki! Tudom, hogy nem kellett volna belemennem, de mégis engedtem a kísértésnek! ÉS végig se gondoltam, hogy mit teszek, és mi lesz belőle! De valójában már akkor megbántam, amikor végeztünk a menettel, tudtam, hogy elsz*sztem, úgyhogy félve is mentem haza. De otthon nagyon csúnyán összevesztünk, és kidobott - jogosan! Tudtam, hogy ez lesz, mégis fáj a mai napig, pedig ez már majdnem egy éve volt!! És tisztában vagyok vele, hogy az egész az én hibám, nem is akarom szépíteni. Egy darabig próbáltam hívogatni és bocsánatot kérni, de nagyon haragudott. De még mindig nagyon nagyon szeretem Őt, azóta sem volt senkim, se kapcsolat, se kaland, mert nem érdekel más nő, nekem csak Ő kell!!!!
Ha jól tudom - haver által - neki sincs senkije, és rólam sem beszél gyűlölködve, szóval beszélni akarok Vele! Szerintetek lehet még esélyem, ha bevallom Neki, amit érzek, és hogy hogyan éltem meg mindent??? Haverom összefutott Vele és beszélgettek kicsit, szerinte még szeret engem. Tényleg nagyon nagy volt köztünk a szerelem, úgyhogy remélem igaza van, bár nem tudom.... Vajon megbocsát nekem? Mert én megőrülök Nélküle!!!
Segítsetek légyszíves! Adjatok valami tanácsot, hogy mit csináljak, írjátok le a véleményeteket! Köszi előre is!
25/F
Szia 20-as !
Köszönöm szépen a válaszod! Hidd el nekem, hogy igazán szerettem, és most is, egy éve képtelen vagyok elfeljeteni, és ugyanúgy szeretem a mai napig. Nem tudom, hogy hiányzott-e valami, talán már az a 3 év túl egyhangúvá vált, és ezért nem voltam képes nemet mondani egy idegennek. De szerintem akkor jöttem rá, hogy mennyire szerettem mindig is, amikor elveszítettem. És azért fáj ennyire, hogy elcs*sztem és nem tudtam megbecsülni, amikor velem volt!!!
Szia!
20-as vagyok
Szerintem próbálj meg túllépni. Tudom, nagyon nehéz lesz, viszont azzal nem teszel jót senkinek, ha sóvárogsz utána. Ne legyél vele bunkó meg ilyenek, viszont próbálj meg nem beszélgetni vele. Ha látja rajtad, hogy nem próbálkozol, akkor TALÁN elkezdesz neki hiányozni (TALÁN) és akkor majd ő kezdeményez. De azért ne éld úgy az életed, hogy arra vársz, hogy valamikor majd talán akar tőled valamit. Szerintem... és most elnézést kérek...elcseszted. Nagyon. Ha tényleg szeretted akkor nem értem, miért tettél vele ilyet. :/ Ez egy nőnek (de szerintem bárkinek) nagyon bántó dolog. Azért sem akar veled újra összejönni, mert mi van akkor ha megint megteszed. Gondolj bele, hogyan éreznél, ha ő ugyanezt tette volna. Valakivel ágyba bújik (vagy mosdóban, stb. mindegy) ... gondolom elég undorító maga a gondolat is számodra...Na most gondolj bele, hogy ő hasonlókat érezhet. De nem tudom, nem ismerem őt :) Bennem pl. egy világ omlana össze.
Szóval szerintem próbáld meg elfelejteni, nem beszélgetni vele, túl lenni rajta.
Vagy.. bocsi, de eszembe jutott az, hogyha NINCS SENKIJE még mindig és tényleg szerethet téged, hogy talán elhívhatnád valahova randizni (de ne annak nevezd, mert akkor tuti nem megy el) és ott beszélgethetnétek picit. Ne moziba..kifejezetten beszélgetni hívod el, ezt ne felejtsd! Semleges területre menjetek, tehát ne hozzá, ne hozzád. Mit tudom én egy park (bár kezd hideg lenni, talán napközben még jó idő van), sétálhattok...legyél kreatív! :D Azért remélem összejöttök megint, mert ha tényleg nagy volt a szerelem akkor jó lenne...De mocskosul mérges vagyok most így is, hogy nem ismerlek, hogy azt mondod szerelmes vagy még belé, közben pedig lefeküdtél egy másik nővel.. :/ ez így elég furcsán hangzik, azért ezt te is elismerheted. Írd majd meg, mi volt :) Ja és javaslom, hogy lassan próbálkozz, ne akarj egyből összeköltözni stb.
előző vagyok :D Lemaradt egy gondolat!
Ha nem akar sehova elmenni veled 2-3 próbálkozás után sem, akkor értékeld át, hogy érdemes-e újrakezdeni. :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!