Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kibe vagyok szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibe vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés

Van egy barátom akivel 1,5éve vagyok együtt, 1 hónapja együtt élünk. Szeretem őt, jó vele lenni.

Van egy másik férfi akit 7 éve ismerek de nem közelről, évente 1-2x találkoztunk. Nem is érdekelt különösebben, de amikor találkoztunk mindig bizsergett a levegő, és majd kiugrott a szívem a mellkasomból. A találkozások után mindig sokat gondoltam rá. Aztán egy idő után enyhült az érzés, de továbbra is minden nap eszembe jutott. Aztán megint találkoztunk vagy beszéltünk és minden kezdődik előről. Elhatároztam hogy nem fogok vele beszélni, hogy ne legyen ebből gond és zavart is kicsit hogy ezt érzem. De 2 hónap után megint felkeresett és ugyanazt érzem mint eddig. ha csak ír egy üzenetet már dobog a szívem és teljesen megbolondulok. Miért érzem ezt, mi ez egyáltalán?? Szeretem a barátom de már nem vagyok belé annyira szerelmes hogy görcsbe ránduljon a gyomrom ha rá gondolok. Ettől a férfitől viszont mindig gyomorgörcsöm van. Mi történik velem? Mit kezdjek ezzel az egésszel?

2013. okt. 30. 11:35
 1/4 anonim válasza:
Hát, az az igazság, hogy ezt te tudod, neked kellene eldönteni. Senkit nem lehet elfelejteni, ha ilyen érzéseket kavar benned, viszont a kapcsolatodat sem éri meg e miatt kockára tenni. Én lekoptatnám a srácot és a kapcsolatomra koncentrálnék, így helyes. :)
2013. okt. 30. 12:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Keresd meg, hogy mi az az ALAPtulajdonsága, ami ennyire felkavar. Valószínűleg a barátodban nincs meg.
2013. okt. 30. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Érdemes a járt utat a járatlanért? Tegyél mindent mérlegre, mert sok mindentől függ, és a leírtakból nehéz válaszolni a kérdésrw.
2013. okt. 31. 03:51
 4/4 A kérdező kommentje:
én 21 vagyok a párom 26, az másik férfi 34
2013. okt. 31. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!