Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mitől érez így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől érez így?

Figyelt kérdés

van egy srác.. régebben sokat veszekedtünk,de ki is békéltünk,nagyon szerettük egymást. csütörtökön megtörtént az elsőcsók. utána furi lett. nem keresett,nem írt.. tegnap rákérdeztem,hogy szeretsz még? válasz: szeretni nagy szó! :D

kérdeztem,hogy mivan? csütörtökön még szeretett pénteken meg már nem. azt mondta,hogy már nem érez semmit,sajnálja! akkor amikor megtörtént a csók minden más lett. és,hogy nem és csesztem el semmit. ennyit mondott. mi történhetett? és csesztem el valamit még is? miért,változott hamar a véleménye?

2013. okt. 28. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? 14? MErt ez így nagyon gyerekes...
2013. okt. 28. 09:33
 2/5 A kérdező kommentje:
én 15 ő 16
2013. okt. 28. 09:34
 3/5 anonim ***** válasza:

14? Ugyan már első, ne túlozz :)

A kérdésre én sem igazán tudok válaszolni mert kevesebbet tudunk mint te. Kérdezd meg a fiút megint, hogy most mi van mert te nem érted és magyarázza el érthetően.

2013. okt. 28. 09:35
 4/5 A kérdező kommentje:
nem válaszolna semmit! tegnap is a hülyeség dölt belőle,hogy Vasárnapvan,meg élőben az X-factor.. írtam neki,legyen már kicsit komolyabb
2013. okt. 28. 09:38
 5/5 A kérdező kommentje:
és igen én 98-as ő 97-es
2013. okt. 28. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!