Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha a barátnőm volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátnőm volt a legjobb barátom is egyben?

Figyelt kérdés

A kapcsolat kettönk között nem működött teljesen tökéletesen így befejeztük- természetesen barátság ezzel el is veszett. Ez idő alatt nem mondanám hogy minden barát elkerült, sőt nem is nagyon akadtak csak olyanok akikben csalódni lehetett, pedig egészen nyíltan állok hozzá és nem zárkózom el egy barát elől sem, viszont senki sincs igazán aki igazi barát típus lenne.

Legtöbb mindent a barátnőmnek mondtam el, mindent vele beszéltünk meg, így nem is igazán tűnt fel addig a probléma. Most akkor mit tehetnék? Teljesen egyedül érzem magam azóta, másik párt viszont nem tudom mikorra tudnék keresni akivel ugyanolyan jó kapcsolatom lenne mint vele, hogy kialakulna a bizalom és lehetne bármiről beszélni.

20F

2013. okt. 27. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
És? Ez másnál is így van. De most erre mit mondjunk...Kicsit egyedül leszel, próbálsz barátkozni, majd szerzel barátnőt is...
2013. okt. 27. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
szeresd a barátnőd.
2013. okt. 27. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Keress új embereket, keress új barátnőt. Szimpatikus hozzáállású srácnak tűnsz, szerintem egy idő után menni fog a dolog. Persze addig néha magányos leszel, de váltani kell, és... menni fog. :)

21/L.

2013. okt. 27. 21:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves vagy 3-as :)

Csak ilyenkor meg annyira nehéz egyedül meglenni. Ilyenkor a felsőoktatásba beesve mindenkinek meg van már a barátja és senki nem nyit a másik felé, vagy teljesen más értékrendekkel rendelkezik és szinte esélytelen barátot találni... :\

2013. okt. 27. 21:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Velem ugyanez történt májusban. Azóta eltelt pár hónap, rátaláltam a régi barátaimra. Természetesen ő még mindig rettenetesen hiányzik és szinte minden lányban őt látom vagy őt keresem :| Nem könnyű, de idővel majd sikerül valahogy túltenni magad rajt. Járj társaságba és keress olyan embereket akikkel lehet normálisan beszélgetni. Ez segít valamennyit. Próbáld meg elfelejteni. Azt nem mondom, hogy örökre csak mondjuk úgy fogd fel a dolgot, mintha elutazott volna valahova hosszú időre és nem tudsz vele beszélni. Van még esély arra, hogy mondjuk évek múlva esetleg újra összejöjjetek? Nekem úgy volt, hogy igen és folyamatosan reménykedtem hetekig, hónapokig. Megfogadtam, hogy másik lánnyal szóba sem állok mert én mindenáron hűséges maradok hozzá, aztán ahogy telik az idő és látom ahogy változik, így egyre jobban kiábrándulok. Látom azt, hogy ő már nem az a lány akit én anno megismertem és nagy eséllyel már nem is lesz az. De legbelül még lehet, hogy ugyanaz, nem tudom. Egyre halványabb a remény, így már könnyebben beszélgetek lányokkal is, de ő mégis mindig eszembe jut és sajnos néha téma is lesz. Akkor viszont muszáj elmondanom, hogy viszonylag sokat gondolok rá, sok lány emiatt megijed :D Mondjuk én nem is biztos, hogy most képes lennék egy kapcsolatra. Amióta szakítottunk, egy kicsit zárkózott lettem. Inkább sokat bütykölök, barátokkal, haverokkal vagyok, motorozok, autóval megyek csak úgy a nagyvilágba. Céltalanul bolyongok néha. Hát ez van, de szerintem túl lehet élni. Ne aggódj, csak egy kis idő kell. Komolyan mondom, próbálj meg keresni embereket magad körül. 23/F
2013. okt. 27. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!