Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akit nagyon szeretek? (? -az oldal miatt. )
Van egy lány akit nagyon szeretek. Szerintem elég jól kijövünk de amiért a gyakorikérdések oldalra is kiposztolom a dolgot az ez:
2 éve vagyunk osztálytársak(9-10 osztály.)és hihetetlenül beleszerettem. Az osztálykiránduláson (kb. 2 hete) bizonyos ''löttyök'' miatt rosszul lett és kimentünk levegőzni, segítettem neki stb. stb. Majd mikor már magánál volt vettem a bátorságot és megkérdeztem hogy együtt alszunk-e. Bele is ment. Viszont akkor az iránta táplált érzéseim megkétszereződtek,háromszorozódtak és azóta nem is tudok másra gondolni csak rá. Minden gondolatom vége az hogy akkor most mi van. Na de egy pár napja elbeszélgettem vele erről az eseményről bevallottam neki mindent amit érzek iránta . Elmondtam a kiránduláson történt dolgokról(!Nem történt semmi az együtt alváson kívül). És én úgy láttam hogy eléggé őszintén válaszolta azt hogy ő nem akar semmit, maradjunk barátok és kész.
Ez az esemény után összeestem és nem tudom hogy most már teljesen mondjak le arról hogy egy ilyen rendes lány mint ő nem lehet az enyém és lépjek túl rajta? Vagy esetleg próbáljak meg valahogyan mégis hatni rá, hogy egy próbát mégiscsak megérne. És erről szeretném kikérni a véleményeteket, hogy mekkora hiba is volt ez hogy megmondtam neki mindent amit iránta éreztem. Ha végigolvastad ezt a hosszú szöveget köszönöm és amennyiben tudsz valamit ajánlani, vagy hozzáfűzni kérlek tedd meg.
Egy kapcsolatnak nem így kell kezdődnie hogy közlöd vele hogy szerelmes vagy belé hanem ki kell alakulnia, elmentek ide oda, beszélgettek ilyesmi.
De ha ő nem akarja de te erőlteted akár azzal is hogy mégegyszer neki esel a témával annak nem lesz jó vége.
Próbáld úgy csinálni a dolgokat hogy minél többet legyetek kettesben tudjatok beszélgetni ilyesmi...
Lehet hogy ez kockázatos ötlet, de szerintem megpróbálhatnád egy kicsit úgymond féltékennyé tenni. Lássa, hogy kedveskedsz más lányoknak, dumálsz meg nevetgélsz velük, hátha akkor felébred benne a birtoklási vágy, és nyert ügyed van :D Persze semmi nem garantálja a dolgok ilyen jellegű kimenetelét, lehet hogy nem így lenne, te érzed hogy érdemes-e megpróbálni.
Másik lehetőőség hogy mellette maradsz barátként, mindig ott vagy neki ha szüksége van rád, megmutatod neki, hogy milyen ember vagy, és egyszer lehet hogy rájön, mégiscsak jó lenne neki veled :) A buktató ott van, hogy előfordulhat, nem tudsz kilépni nála a barát zónából. Ha nem mered ezt megkockáztatni, hagyd az egészet és lépj tovább.
Sok sikert, remélem segítettem :)
Köszönöm a választ mindkettőtöknek.
Kedves első ez az egész vallomás dolog nem úgy ment hogy leültem mellé és csak beleordítottam a fülébe hogy szeretlek :) Szépen lassan sorba raktam a dolgokat, ezen a cselekedeten több mint egy hetet gondolkodtam. És ha netán igazad van kár volt.
Kedves második mivel még eddig nem éreztem ilyet senki iránt, és nem vagyok egy kétszínű magamat más személynek kiadó vagy nem is tudom hogyan fogalmazzak személy ezért ez a dolog amit javasoltál kicsit zűrös lenne számomra viszont lehet hogy a régi lány osztálytársam lessz a Joker. Úgyszintén lány vele meg már elég rég óta ismerjük egymást lehet megkérem hogy beszéljen a lány fejével valamit az érdekemben. Viszont erről ismételten kikérném a véleményeteket. Nehogy valami baromságot csináljak. Amúgy ezeket a válaszokat nagyon szépen köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!