Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért viselkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért viselkedik így egy 24 éves nő?

Figyelt kérdés

Pocsék kapcsolatban él évek óta, kutyába veszik, boldogtalan, olyan társaságban mozog amitől ő különb. Erre jöttem én, egy idő után persze pár kedves szótól és vigasztalástól az ágyamban kötött ki, szerintem a sokat hangoztatott szerelme is igaz volt irányomban.

DE mégsem akar lépni, kockáztatni, otthagyni azt a mocskot. Tudja boldogtalan lesz egész életében és csak ígérget, hogy majd otthagyja, meg nincs hova mennie azért él csak vele.

Egy fűszálat nem tesz keresztbe, hogy megszabadulhasson tőle, várja a csodát de levakarni sem tudom magamról annyira ragaszkodik. Nyilván ahogy tudatosult bennem, hogy mégsem akarja annyira elhagyni akkor én hagytam ott, nem fogok osztozni senkin.

Csak nem értem... ő tényleg jobbat érdemel, de ő inkább a biztos rosszat válassza mint a bizonytalant.

Túlságosan megszokta amiben él? ennyire félhet a bizonytalantól? vagy engem sem szeret annyira, hogy erőt adjon neki a változáshoz?

2013. okt. 26. 23:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert egy idióta, ennyi.
2013. okt. 26. 23:50
 2/8 anonim ***** válasza:
retardált
2013. okt. 26. 23:50
 3/8 anonim válasza:
Bonyolultabb lehet az ok, de szerintem az lehet az alapja, hogy fél a párjától. Vagy a párja rémgazdag és kényelmes.
2013. okt. 26. 23:52
 4/8 A kérdező kommentje:
#3 igen, fél a párjától de biztosan eltudnának válni békében is, hisz amiket mesélt egyáltalán nem szeretik egymást. Neki van fedél a feje fölött a férfinak meg van valaki aki mos meg főz. Pénzügyileg velem "jobban járna" de ez nála sosem volt tényező.
2013. okt. 26. 23:57
 5/8 anonim ***** válasza:
hidd el, hogy a csajjal van gáz. szerintem pszichológus simán ráférne.
2013. okt. 27. 00:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jól tetted, hogy nem maradtál ott vigasznak/tartaléknak a másik mellé, hanem rákényszeríted a választásra.
2013. okt. 27. 00:47
 7/8 anonim ***** válasza:
miért lenne baj a lánnyal? én teljesen megértem mit érezhet mert hasonló helyzetben én sem tudnám mit csinaljak. a sok károgó nem tudhat erről semmit frőcsőgnek ítt ismeretlenül
2013. okt. 27. 07:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Ő ELSŐ SZEMPONT SZERINT AZ ANYAGI BIZTONSÁGOT NÉZI. És te mivel új vagy az életében nem bízik még eléggé és nem hagyja el a biztost a bizonytalanért még akkor is ha ott boldogtalan.
2013. okt. 27. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!