Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy távkapcsolatom, szeretem nagyon őt meg ő is engem, de folyton civakodunk, marjuk egymást veszekedünk. Mit tegyek? Nem akarom elveszíteni.
Jogos!
Csak ezek a veszekedések ne lennének... Eltávolodunk egymástól..:-(
Inkább nem is találkoztok, minthogy akár 2 naponta egy pár órát együtt töltsetek...? Na, így aztán tényleg semmi értelme. Én 5 pecért is elmennék minden nap.
Egyébként ez az egy megoldás van: áthelyezitek a való életbe a kapcsolatot, a távkapcsolat nem működik (pláne ilyen fiatalon)
#12-nek igaza van :))
én is távkapcsolatban élek, 2órát simán elvon atoznék 5 percért is :)
Olvasd el a "Szavakkal verve..." c. könyvet. Meg fogsz döbbeni... Nagyon-nagyon melegen ajánlom...
Magánben küldtem neked egy linket ahonnan le lehet tölteni.
MINDEN nőnek ajánlom, hogy olvassa el, ahol "veszekdés" van egy kapcsolatban. Mert az nem biztos hogy "csak" veszekedés.. Érdemes idejekorán felismerni a jeleket...
A távolság miatt van a sok vita mindenen.És az írogatás miatt,hogy csak így kommunikáltok.Tapasztalatból mondom,nálunk is ez van.Próbáld alkalmazni,amit én,hogy mielőtt valami sértőt leírnál,számolj egy tízig.Próbálj meg nem belekötni minden egyes szavába.Ha jobban belegondolsz,bőven elég szenvedés az,hogy messze vagytok,nem látjátok egymást sokáig,nem kell még rátenni értelmetlen civakodásokkal.
Egyébként pár órát simán megérne egy találkozó,még egy percet is,csak láthassam a kedvesemet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!