Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van meg nala eselyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van meg nala eselyem?

Figyelt kérdés

Egy fiunak bevallottam, hogymit erzek iranta. Irta, hogy semmi baj, megert..meghogy kedves vagyok, szep stb. Azt irtam, hogy nem haragszok meg, ha neki mas kell. Majd erre azt valaszolta, hogy neki senki nem kell egyenlore..

Direkt mondta, vagy meg van nala eselyem?? (Uzibe, aki ir, kuldhetek neki magamrol kepet, mert szerintem ronda vagyk..ezert utasitott vissza:( )

2013. okt. 23. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
küldj képet
2013. okt. 23. 15:33
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Jöhet a kép!
2013. okt. 23. 15:34
 3/7 anonim ***** válasza:
küld ;D
2013. okt. 23. 15:38
 4/7 anonim ***** válasza:
muta
2013. okt. 23. 15:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha azt mondta,neki senki nem kell,akkor azt úgy is gondolta.A férfi azt mondja,amit gondol,és nem bonyolítja túl.Különben meg előtte dicsért,hogy szép vagy meg kedves,akkor elhiheted,hogy így is van.Nem feltétlenül benned van a hiba,talán csak ilyen korszakát éli.
2013. okt. 23. 15:41
 6/7 A kérdező kommentje:

Kosziszepen:)

A kepet meg kuldom uzibe:) /de akkor is rosszulnesett/

2013. okt. 23. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem is küldhetsz.
2013. okt. 23. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!