Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt még olyan férfiak, akiknek egy nő nem csak szexre kell, hanem komoly kapcsolatot szeretnének?
Mindkét nemben vannak olyanok, akik nem a külsőségekre mennek, hanem a belső értékek fontosak számukra.
Én is mindig a belső értékeket kerestem és amikor lehetőségem lett volna érzelem nélküli szexre, nem tettem meg.
Tagadhatatlan sajnos, hogy férfiak esetén többségben vannak azok akik csak a szexre mennek, nők jelentős része pedig - bár írják hogy a belső értékek fontosak - az anyagiak elég nagy szerepet játszanak.
32/f
Én is ilyen voltam, nemcsak a külsőt a belsőt is néztem.....nekem ez volt a természetes, mivel elég érzelemdús vagyok, és magamból indultam ki. Hálisten az élet megtanított elég keményen. Ma már ha úgy adódik, hogy tudom csak kaland az egész ami jön marhára nem érdekel a belső.
Ezt köszönhetem azoknak a "hölgyeknek", akik sikeresen széttaposták a lelkivilágom. És ritka az olyan nő, aki nem a külsőségekre megy ezt hidd el. 33 évesen van benn tapasztalatom. A következő belső értékek érdeklik a mai csajokat: klíma, bőr, hifi.......tisztelet a kivételnek.
Van, csak egyre kevesebb nő van aki megérdemelne egy ilyen férfit.
F/27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!