Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem tényleg ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem tényleg ilyen kegyetlen és fájdalmas?

Figyelt kérdés
Idáig nem nagyon engedtem túl közel magamhoz fiúkat, mert féltem, hogy fájdalmat fognak okozni. Persze, volt már olyan fiú az életembe, akihez vonzódtam, akivel közeli testi-lelki kapcsolatba kerültem, de sose engedtem, hogy teljesen magával ragadjon az érzés. Kivéve pár hete. De már több, mint egy napja nem válaszol az üzeneteimre és nem veszi fel a telefont, pedig biztosan tudom, hogy nála van. Pár napja pedig találkozónkat is lemondta. Miért csinálja ezt? Tényleg jobb, hogy ha nem engedem be a szerelmet az életembe? Vagy mit rontok el?

2013. okt. 11. 20:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Azért szerintem irtó gáz, ha ezt a kérdést, menti valaki, és kiderül, hogy egy másik nő 2 napal ezelőtt leirt érzéseit most itt próbálod a magaénak beállítani:DD

Szerintem ultragáz-de javíts ki ha nem igy van:DD

2013. okt. 11. 20:57
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
*nappal
2013. okt. 11. 20:57
 13/17 A kérdező kommentje:
Kijavítalak. Az az ultragáz, amit te csinálsz. Ha nem tudsz érdemben hozzászólni a kérdésemhez, akkor inkább lépj tovább.
2013. okt. 11. 21:01
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
13 Tovább fogok énlépni, ha nem az én érzéseimet kopizod a magadénak:DD Addig meg mig ezt teszed, kénytelen leszel eltűrni, hogy ország-világnak megmutatom, hogy mit művelsz:D
2013. okt. 11. 21:02
 15/17 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább vegyél a kezedbe egy helyesírási szótárt. Vagy készülj a jövő heti nyelvtanórákra. Ez az oldal egyébként se gyerekeknek való.
2013. okt. 11. 21:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez az 55%-os már pár napja is itt paranoiázott. Az ő érzéseit lopják!!!
2013. okt. 11. 22:34
 17/17 anonim ***** válasza:
A szerelem egy nagy rakás szar. Maradj ki belőle, addig lesz jó neked. Most beledugtad a kezed a tűzbe, meg is égett. Ezek után ha beledugod a másikat is...
2013. okt. 11. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!