Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátomnak új barátnője van. Mit tegyek, hogy kevésbé fájjon?
Figyelt kérdés
Nemrég szakítottunk a barátommal, 2 hónapja. Jelenleg új barátnője van (ma jöttek hivatalosan össze). Nagyon összetörtnek érzem magam most, sajnos ez alatt a két hónap alatt sem tudtam rajta túllépni, nekem ő volt az első szerelmem. Egy iskolába járunk, úgyhogy mostantól mindennap kénytelen leszek őket nézni, ma is épp hogy betudtam futni a mosdóba mielőtt elsírtam volna magam. Nagyon fáj, folyton azt kérdezgetem magamtól, mi van abban a lányban ami bennem kevésbé volt... A hétvégémet feltehőteleg a sírással fogom tölteni, de valahogy szeretném túlélni ezt a tanévet... Van valami ötletetek, hogy mivel lehetne enyhíteni ezt a fájdalmat?2013. okt. 11. 15:44
11/18 anonim válasza:
Ha neked lett volna előbb akkor magasról tojnál rá.
12/18 A kérdező kommentje:
Én nem akartam bepasizni, igazából idáig folyamatosan reménykedtem, hogy még lehet köztünk valami...
2013. okt. 11. 16:32
15/18 A kérdező kommentje:
Nem tudok ilyen hamar túllépni rajta...
2013. okt. 12. 08:47
16/18 anonim válasza:
ne foglalkozz vele, semmi közöd hozzá.
17/18 A kérdező kommentje:
de még mindig szeretem.. nagyon... és zavar
2013. okt. 13. 18:52
18/18 anonim válasza:
Először is szedd össze minden erődet, és még csak véletlenül se mutasd neki, hogy még érzel bármit is iránta. Ez nagyon nehéz!
Másodszor állj rajta bosszút egy másik férfivel. Mondjuk velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!