Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell barátnőt szerezni ( TIPPEKET )?
8.os vagyok , és itt az iskolába egy jó csaj sincs ( az osztályomba csak disznók járnak ),
középiskolába rá akarok majd hajtani a csajokra és ezeken a disznókon akarok gyakorolni ,hogy akkora már felkészüljek rá stb... xd TIPPEK ? ^_^
14/F
ha rajtuk gyakorolsz akkor azt fogják hinni hogy bejönnek és rajtad lógnak majd
kell ez neked???
arról nem beszélve hogy attol hogy neked nem tetszenek, masnak tetszhetnek(NINCS JOGOD AZT MONDANI HOGY DISZNÓ), na meg az se biztos hogy te olyan jol nezel ki, lehet hogy te is (te szavaiddal elve) "disznó" vagy...
am. meg van egy TIPPEM: NE LÉGY BUNKÓ
Hidd el kérdező, nem minden lánynak a páwák jönnek be :)
Normális lánynak normális srác kell normális életfelfogással, de ha riba*cot akarsz, akkor csak így tovább ;)
Páwa? lol
Régen az ilyeneket a sportolók verték... szép idők :D
" csajokat szeretem
és minden csajnak a páwák jönnek be max a csúnyáknak nem mert tudják hogy nincs rájuk esélyük :)"
Nem hinnem...Az en osztalyomban sok dogos csaj van(nem csak szerintem),viszont ok szinte undorodnak a pawaktol...Na igen...Vannak meg szep es normalis lanyok,szerencsere.
XD.ISTENEM SZAKADOK....Szerinted ez a páwa cucc hány értelmes nem tinip*csa középiskolás lányt fog érdekelni?
Szerintem nem sokat általában középiskolában már kinövik a lányok a hozzád hasonló buz*kat XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!