Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vele vagy nélküle?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vele vagy nélküle?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt a párommal. Mára már teljesen elfajult a kapcsolatunk.

Végül is már a kapcsolatunk elején meg voltak a jelek hogy ott kéne hagynom. Sokszor csalt meg, de én mindig megbocsájtottam neki mondva hogy még fiatal most élje ki magát.

Idegesít minden dolga. A szex sem működik vele. Egyszerűen nem akar felnőni (20 éves).

A 4 év alatt vagy 10* szakítottunk és jöttünk újból össze aztán tartottak a jó dolgok pár hónapig aztán megint ugyan olyan volt minden.

Most ott tartok hogy nem tudom mit csinálják. Az eszemmel tudom hogy nem jó vele csak ugyan azokat a köröket futjuk. De még is valamiért mindig visszamegyünk egymáshoz.

Mit tegyek?

2013. okt. 11. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Atya isten 20 évese vagytok és 4 éve együtt?:O Ez nem egészséges:/ 20f
2013. okt. 11. 14:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Egészséges lenne csak úgy élünk mint a nyugdíjasok nem járunk bulizni, társaságunk sincs. Nem tudom miért nem tudom ott hagyni ?!
2013. okt. 11. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:

"sokszor csalt meg, de én mindig megbocsájtottam neki mondva hogy még fiatal most élje ki magát. "

Ez egy baromság. Senkinek sem kell kiélnie magát, főleg nem párkapcsolatban. A leírás alapján már biztos, hogy ez nem kapcsolat, csak egy szenvedés. Egyszerűen tovább kéne lépned és neki is. Gondolom már csak a megszokás az, ami miatt együtt vagytok és ami miatt újra és újra összejöttök, de ezt el kéne felejteni. Mind a ketten jobban járnátok, ha elválnának az útjaitok és valami, lehetőség szerint jobb felé indulnátok.

2013. okt. 11. 14:48
 4/7 A kérdező kommentje:

Ezt agyban nagyon jól tudom amit írtál.

De mikor beszélünk erről a dologról mindig jön ez a sablonos szövege hogy " megváltozom, jobb lesz minden, szeretlek, megteszek mindent"

És ilyenkor bűntudatom lesz hogy fájdalmat okoznék neki vele.

Soha nem gondoltam volna hogy ilyen nehéz tud lenni egy kapcsolat és bonyolult.

2013. okt. 11. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor próbálj átlépni a bűntudaton, mivel így magadnak és neki is ártasz, hiszen nem vagytok boldogok. Szükség van néha arra is, hogy magadra gondolj és merj továbblépni, nem pedig azon gondolkozni, hogy "jajj meg ne bántsam őt". Szinte minden szakítás után van olyan fél, aki azt elszenvedi. Ettől még felesleges tovább húzni a dolgot.
2013. okt. 11. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha neked annyira fontos, hogy meg ezt is elviseled erte (hogy megcsal), hat akkor maradj vele. Ezt senki nem tudja eldonteni helyetted. En nem viselnem ezt el a baratomtol, vagy akkor en is megcsalnam haha
2013. okt. 11. 15:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Tudom, én rontottam el hogy megbocsájtottam mert utána romlott meg a kapcsolatunk!

Valahogy félek tovább lépni..

2013. okt. 11. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!