Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam, hogy mit érzek iránta?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok a fiú meg nem sokára 17 lesz. Már régóta ismerjük egymást, de csak most nyáron kezdtük el tartani a kapcsolatot úgy igazából. Már sokszor elmentünk kettesbe sétálni, enni, hülyülni. Persze onnét ismerem, hogy tesóm haverja, meg még az általánosban volt azt osztálytársa. Már mind ketten elmondtuk egymásról a véleményünket, hogy nagyon bírjuk egymást stb... Azt is mondta már egy-kétszer, hogy én nagyon szép vagyok meg ő simán kikezdene velem. De nem teszi, mert max járunk fél évig és utána szakítunk és nem lesz olyan jó a kapcsolatunk mint most van. Meg ő most még nem szeretne komoly kapcsolatot. Régebben is tetszett már, de most sokkal jobban szerintem bele is szerettem egy kicsit. Mindig rá gondolok, pörög rajta az agyam. Szerintetek elmondjam, hogy mit érzek iránta? Lécci sok választ, jöhet bármi csak megértően! :)2013. okt. 8. 15:23
1/5 anonim válasza:
persze, azzal semmit nem veszítesz :) a srác meg meg csak mondja, hogy fél év járás után szakítotok, de ő ezt honnan tudja előre? ezt nem lehet előre megmondani, mindent ki kell próbálni, rövid az élet :) sok sikert! :)
2/5 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam. Csak félek, hogy utána mi lesz, hogy ha mondjuk elutasít akkor fogjuk-e tartani a kapcsolatot...
2013. okt. 8. 15:32
3/5 anonim válasza:
14 évesen nem hiszem hogy a kapcsolat nagyon komoly lesz,persze nem tudom hogy mit értesz te a komoly alatt de nyugodtan mond el neki ezzel nincs semmi gond.
4/5 anonim válasza:
Ezt már egyszer kérdezted és akkor os azt mondtam, hogy mond el.
5/5 A kérdező kommentje:
De hogyan mondjam el neki?
2013. okt. 8. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!