Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » S. O. S. A fiúnak aki tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. A fiúnak aki tetszik bejön barátnőm. Mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú... Ma találkoztunk egy rendezvény miatt ahova a barátnőm is elkísért... Már előtte is jóban voltam a fiúval egyszer a telószámomat is elkérte meg is adtam neki... Ma beszéltunk.... Aztán nemsokkal a rendezvény vège elött hármasban beszélgettünk és a fiu megkérdezte bnőmtől h szingli-e. Erre ö azt mondta h igen.. utána a fiu megmondta neki h bejon. Utána elkérte a telòszámát és a facebookát de a csajnak nem volt faceja..végül nem jöttek össze és a pasi nem mondta bnőmnek h felhívja meg semmi... Ráadásul messze laknak egymástól... Nem tudom szarul érzem magam mert a csaj miattam jött el :/ és nem tudom h a srác felhivta-e...nem nagyon örülnék ha összejönnnének mert a bnőm hetente váltogatja a pasijait meg egyszerre 5 pasija van... Kérdeztem h tetszik-e neki a srác ere ő azt mondta h cuki de fiatalabb soványabb kisebb nála ezért nem tudja... Most mit tegyek? Nem szeretném ha összejönnének... A válaszokat előre is köszönöm !

2013. okt. 5. 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Az ilyen kanos gyereket nem ajánlóm neked. Mindegy neki csak szép lyukra találjon. Egyszer te utánad érdeklődött aztán a barátnőd után. Az a srác se másabb mint a barátnőd.... Te is csak egy sorszám lennél.
2013. okt. 5. 22:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod de én nem így ismerem a srácot...eddig csak 1 barátnője volt és 2 évig együtt voltak aztán a csaj megcsalta... Egyre jobban kezdem azt érezni h féltem a fiút mert nem hozzá illő bnőm...

Bnőmtől tegnap megkérdeztem h mellete is fog-e pasizni(eddigi összes barátjánál azt csinálta..aztán amikor ráunt egy pasira..kb.1-2 hét dobta ) és azt mondta h miért ne....

2013. okt. 6. 07:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, de mégse érzelmekből csajozik. Másrészt ha össze is jön veled a barátnőd továbbra is szimpi lesz neki, nem gondolod? Talán hirtelen megutálja a kedvedért? Hát nem. Majd a srác is megtanulja a megcsalást vagy kénytelen lesz dobni téged, mert más is felkelti figyelmét. A barátnőd bejön neki és utána is befog. Butaság hősködni, de próbáld ki. Neked is kell tapasztalat.
2013. okt. 6. 10:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi de azt nem tudom h hogyan fognak találkozni mert a csaj pasija őszi szünetben jön le hozzá... Jah igen az előbb irt h tegnap bepasizott.... 3 fiú szédit egyszerre... Nemtudom ti hogy vagytok vele de sztem nem normális a barátnőm ...mikor ezt felhozom neki azt mondja h ez azért van h ha az egyik ejti maradjon mégegy...valamint h jó szorakozni a fiukkal...
2013. okt. 6. 10:32
 5/5 anonim ***** válasza:
A baratnod egy lotyo.
2013. okt. 6. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!