Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők szeretitek hallani azt a szót a párotoktól, hogy "Szeretlek"? 27 /N
Figyelt kérdés
Mi 4 hónapja vagyunk együtt, és még nem mondta hogy szeret, azt hogy imád már többször....kicsit hiányzik hogy magától kimondja, erőltetni és szóba hozni nyilván nem akarom és nem is fogom. Ti hogy vagytok ezzel?
Persze nem arra vágyom, hogy naponta többször hajtogassa, mert akkor elveszíti a varázsát. Attól még lehet szerelmes valaki, mert nem mondja? A viselkedése alapján igen.
2013. okt. 4. 13:37
11/11 anonim válasza:
Én csak akkor tudom kimondani, hogy "szeretlek" ha az tényleg szívből jön és igaz és nem csak egy kimondott szó.
Nekem fontos, hogy kimondhassam. Nem tudom miért. Tulajdonképpen csak egy szó, de mégis annyi mindent lehet vele közölni, adni. A szemébe nézel kimondod, a fülébe súgod, stb. És így szerintem már több, mint egy szó. Már-már tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!