Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szerelmes valakibe, vonzódhat máshoz is szexuálisan? úgy hogy a világért nem csalná meg a párját, de fantáziái azért néha-néha vannak.
Hűséget fogadtál, nem vakságot.
Fantáziálni szabad, beszélni róla egyéni ízlés kérdése, de semmi kivetni való nincs benne, amíg a pároddal foglalkozol. :)
Ha szép nők mellett, akiket megnézel, de mégis őt választod, az egy erős bók is lehet. Hogy igen, kis anyám, ez a nő jól néz ki, de nekem mégis te kellesz.
Ha más csajokra rá sem veted a szemed, az jelent egy olyat is, hogy neked "csak" azért kellett, hogy legyen melletted valaki, egy igazán "bárki". És nem nőt ismerek, aki "bárki" akarna lenni.
Mindamellett nem minden nőnek esik jól, ha más nőket nézel, főleg, hogy ha közben elhanyagolod őket. Ilyenkor a féltékenység teret kap. De ők is tudják, amit fent írtam.
Megnézni megnézek másokat,de nem vonz úgy senki sem,mint ő,akit szeretek.Fantáziálni szoktam néha én is,de általam elképzelt karakterekről.
De mindenki más.
Ez a világon a legtermészetesebb emberi tulajdonság. Egy egészséges ember élete folyamán több partnerhez is fog vonzódni szexuálisan. Csak néhány állatfajra (főként bizonyos madarakra) jellemző, hogy az egyetlen kiválasztott párjukkal maradnak életük végéig. Az ember viszont nem ilyen, mert hiányzik belőle az a gén, amelyik az örök hűségért felelős. Ezért is olyan nehéz több év után hűségesnek maradni, mert az ember számára ez természetellenes állapot hosszútávon. Mégis sokan úgy döntenek, hogy lemondanak a hűtlenkedésről a gyermekeik lehető legegészségesebb mentális fejlődése érdekében, ami nagyon nemes és áldozatkész cselekedet szerintem.
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!