Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párok miről tudnak annyit beszélni? Olyan sok ideig, évek?
1000xnyi téma merül fel mindig.
Szerintem, ha elég érdekes a társad, tehát van saját világa, saját gondolat és értékrendje, akkor egy élet is kevés, ahhoz, hogy megismerd a másikat és így téma is van bőven.
Na, ez az. Azok a párok, olyanok, mint a jó barátok, csak közben szerelmesek is egymásba. Ezért nem laposodik el a kapcsolatuk.
Hány ilyen kérdést és választ/tanácsot lehet olvasni, hogy a párok elhidegültek egymástól, közben nem is beszélgetnek, max lefekszenek egymással.
Néha egy beszélgetés többet elmond a másikról, mint egy légyott.
Ne kövesd el azt a szavars hibát, hogy tul sokat beszélgetsz....
Beszélj vele eleget de ne tul sokat. Én régebben elkövettem a ostani párommal is veszekedések lettek belőle(persze a semmin) aztán megbeszéltük és tudtuk kezelni.
Ne beszélj vele tul sokat.
Ezt persze csak az ismerkedési szakaszra értem. Maradj számára érdekes és tartsd fenn az érdeklődését.
20F
Előző vagyok.
Ha kifogysz a témákból akkor találj ki vm ürügyet h elmehess.
Ha élőben fogysz ki a téábol akkor mondjuk üljetek le és öleld át. Jo fog neki esni és néha a szavaknál 1 ölelés többet ér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!